Ikviens aicināts uz grāmatas "Māci mani, Degunlāci" prezentāciju

Noslēdzot pasākumu ciklu "Bērnu dienas tirdzniecības centrā Spice", pirmā bērnu grāmatnīca Latvijā "Grāmatu karuselis" sadarbībā ar t/c Spice un galvenajiem pasākuma atbalstītājiem Eco.kid un Zelta Zivtiņa (TELE2) sestdien, 2012. gada 15. septembrī, ielūdz uz bezmaksas pasākumu "Izklaides kokteilis". Pasākuma galvenais notikums būs Degunlāča ciemošanās.

Ikkatrs interesents – liels, vai mazs ir aicināts t/c Spice pie informācijas centra pulksten 15:30 piedalīties brīvmākslinieces Indras Sproģes jaunākās grāmatas "Māci mani, Degunlāci" prezentācijā.

Vecāki un bērni varēs vērot muzikālos priekšnesumus uz skatuves un izdzīvot līdzi jautrajām dziesmiņām par reizināšanu, kā arī noslēgumā baudīt restorāna DominCanes sarūpēto kliņģeri. Projekta autorei Indrai Sproģei atbalstu sniedza un grāmatas tapšanā piedalījās arī vairāki citi mākslinieki un radošas personas. Sestdien viņu vidū būs grupas Prāta vētra ģitārista Jāņa Jubalta meita Helēna un mūziķis Jānis Niedra.

Pasākumā uzstāsies Latviešu tautu deju mazie ziediņi no TDK "Teiksmiņa", iemīļotas dziesmas izdziedās Jelgavas tirkīza zilā zemes kora atvases "TirkizBand", kam sekos arī citi ne mazāk interesanti priekšnesumi. Visas dienas garumā darbosies Douglas meikapa meistarklases un pop-up frizētavas, būs iespēja piedalīties aizraujošā ātrlasīšanas konkursā ar lieliskām balvām no pirmās bērnu grāmatnīcas Latvijā "Grāmatu Karuselis".

Līdz šim jau ir aizvadītas trīs lieliskas, krāšņu notikumu pilnas nedēļas nogales plaši apmeklētajās Pirmās bērnu grāmatnīcas Latvijā "Grāmatu Karuselis" organizētajās Bērnu dienās t/c Spice.  Grāmatu Karuselis saka lielu paldies visiem dalībniekiem un atbalstītājiem - grāmatu autoriem, ilustratoriem, izdevniecībām, mūziķiem, dejotājiem, dziedātājiem, gardumu un balvu gādātājiem, konkursu uzvarētājiem un balvu ieguvējiem,  ZZ seriāla varoņiem, jaunajiem modeļiem, mūzikas izdevējiem, pop-up frizētavu meistariem un visiem vārdā nenosauktajiem palīgiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,


Biznesa augstskola Turība
,


Ventspils TIC
,


Dome Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70651507sec.