Viesnīcu Rīga gaida vērienīga rekonstrukcija

Mūsdienu paaudzei pazīstamā viesnīca piedāvā 4 zvaigžņu viesnīcas eleganci un modernas ērtības 232 istabās. Turklāt viesnīca Rīga var lepoties ar savām priekšrocībām - ideālo atrašanās vietu pašā pilsētas centrā iepretim Latvijas Nacionālajai operai un Brīvības piemineklim. Tomēr jebkurai vērtībai ar gana ilgu vēsturi pienāk brīdis uzposties un atjaunoties, tāpēc nākamajā gadā viesnīcu Rīga gaida vērienīgi rekonstrukcijas darbi.

Vadītāja vietniece Inesa Čepuļonoka stāsta, ka viesnīca tiks slēgta rekonstrukcijai ar 2013. gada 1.februāri. "Rekonstrukcijas laikā, kas tiek plānota aptuveni uz 1.5 – 2 gadiem, ēku sagaida vērēnīgi darbi, pēc kuriem esošo viesnīcu Jūs diez vai spēsiet atpazīt," optimistiski saka Inesa.

Tā būs pilnvērtīga, nu jau 5 zvaigžņu viesnīca zem starptautiskā viesnīcu tīkla "Kempinski" vārda. Esošais 232 numuru skaits paliks gandrīz nemainīgs, bet pakalpojumu klāsts tiks papildināts ar SPA centru, restorāniem, konferenču zālēm un citiem pakalpojumiem, lai viesi varētu justies komfortabli arī ārpus mājām.

Viesnīca Rīga valsts galvaspilsētas vēsturē ieņem nozīmīgu vietu jau kopš 1878. gada. Pirmā viesnīca šajā vietā, zināma kā "Hotel Rome", tika sagrauta Otrā pasaules kara laikā. Pēckara gados,1956. gadā, gruvešu vietā tika uzcelta jauna, skaista sešu stāvu viesnīcas ēka, kurai tika dots Latvijas galvaspilsētas vārds - Rīga.

Nākamais lielais remonts viesnīcu gaidīja 80. gadu beigās, kurš ieilga uz veseliem 5 gadiem. Viesnīcu remontēja liela Poļu būvniecības kompānija, kuri savā darbā pielietoja visjaunākās tehnoloģijas un materiālus.

Vēlākās pārmaiņas vairs nebija tik vērienīgas, drīzāk neredzamas galvaspilsētas iedzīvotājiem, jo norisinājās viesnīcas Rīga iekšpusē. Pēdējais no lielākiem remontiem tika veikts 2001.gadā , savukārt 2009. – 2010. gadā sekoja ne tik vērienīgs, bet tomēr ievērības cienīgs remonts, kad tika skarti galvenokārt tikai viesnīcas numuri.

Vairāk informācijas par viesnīcu interneta vietnē www.hotelriga.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 20.04.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Motormuzejs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12416387sec.