Go Planet dāvina 4D kino seansu Helovīna svinētājiem

Tuvojas Visu svēto diena jeb Helovīns, kas kā ierasts tiek atzīmēts 31. oktobrī. Tradīcija pārģērbties par dažādiem mošķiem, spokiem un raganām, dodoties ielās un prasot cilvēkiem saldumus, dzimusi ASV. Taču globalizācijas rezultātā svētki tiek atzīmēti arī citur pasaulē, tai skaitā Latvijā. Savā ziņā pārģērbšanās, grimma demonstrējumi un ķirbju grebšana gadiem ejot jau attīstījusies tik tālu, ka nosaucama par mākslu. To vēlas uzsvērt un novērtēt arī dažādi izklaides un atpūtas centri Latvijā, kuri šajās dienās dāvina īpaši atraktīvajiem iespēju atpūsties izdevīgāk. Viens no tādiem ir izklaides centrs Go Planet.

Go Planet atzīmēs "Helovīnu nedēļu" no 29. oktobra līdz 2. novembrim, un visas nedēļas garumā aicina viesus pārsteigt ar oriģinālu kostīmu, grimmu vai aksesuāru. Veiksmīga noformējuma gadījumā, uzrādot Go Planet Magic karti, dāvanā saņemsiet biļeti uz 4D kino seansu.

Mārketinga menedžere Sandra Opite piekodina, ka viesu izdoma noteikti tiks vērtēta, un izgrebts ķirbītis rokās nederēs: "Noteikti jābūt kam "uz sevis" – apģērbam, meikapam, rotām."

Šāda akcija Go Planet ir jauninājums un tiek rīkota pirmo reizi. "Gribam pārliecināties par cilvēku izdomu, savā ziņā arī veicināt vēlmi un prieku svinēt. Sevišķi tumšajā gada laikā." Intereses trūkums par šo piedāvājumu Sandru nebiedē. Pirmkārt, 4D kino Latvijā pieejams tikai Go Planet kompleksā; otrkārt, daudzi vēl nemaz nav paguvuši iepazīt amizantās sajūtas šādā kino, un šī ir gana vienkāršā iespēja to pirmo reizi izdarīt bez maksas; treškārt, Gunāra Astras ielas apkārtnē, kur atrodas centrs, jau iepriekšējos gados nav trūcis saldumu meklētāju, kuri arī iegriezušies ciemos.

Savukārt, ja vēl nav sanācis piereģistrēties Magic kartes klientu lokam, to varēsi izdarīt uz vietas, samaksājot simbolisku iemaksu 0,50 Ls apmērā. Atceries, ka oriģināla noformējuma gadījumā iegūto biļeti būs jāizlieto uzreiz, tajā pašā dienā.

Vairāk informācijas par Go Planet interneta vietnē www.goplanet.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55623484sec.