Ķīpsala pulcē pasaules friziermākslas zvaigznes

Ievērojamu pasaules klases friziermākslas zvaigžņu paraugdemonstrējumi un semināri, aizraujoši šovi un daudzveidīgi konkursi, aktuālākās modes tendences un matu kosmētikas jaunumi – to visu varēs baudīt no 2. līdz 4. novembrim 18. starptautiskajā friziermākslas festivālā (XVIII International Hairstyling Festival 2012), kas ik gadu notiek skaistumkopšanas izstādē ''Baltic Beauty''.

Starptautiskais friziermākslas festivāls, ko organizē Latvijas Frizieru un kosmetologu asociācija, ir nozīmīgs pasākums ikvienam frizierim, kurš vēlas profesionāli pilnveidoties, apgūstot jaunas prasmes meistarklasēs, smeļoties idejas un zināšanas semināros, kā arī apliecināt sevi, piedaloties daudzveidīgos konkursos.

Friziermākslas zvaigznes

Šogad festivālā piedalīsies daudzi ievērojami pasaules klases frizieri, tostarp frizūru modes noteicējs Nīderlandē, kompānijas ''Farouk System USA'' mākslinieciskais vadītājs Patriks Kale, pasaules klases meistare, stiliste, Vidal Sasson skolas diplomante Svetlana Černova un pasaules klases treneris kolorists, vadošais kompānijas ''Klever'' tehnologs kolorists Aleksejs Šubins no Krievijas. Būs arī viens no vadošajiem Milānas frizieriem stilitiem Alekss de Stefano no Itālijas un pieredzējušais Igaunijas frizieru izlases treneris Pjotrs Ivančuks. Plaši pārstāvēti būs arī pašmāju labākie meistari – Georgs Edemskis no salona ''Dzintreks'', Andris Kačanovskis un Dzintra Oplucāne no ''Riga TOP Hair'' un daudzi citi. Ievērojamie meistari sniegs gan paraugdemonstrējumus stendos, gan strādās konkursu žūrijā, gan arī dalīsies ar savām zināšanām semināros.

Matu kosmētikas aktualitātes un profesionāļu konsultācijas

Apmeklētāji daudzo izstādes dalībnieku stendos varēs iegūt informāciju par matu kosmētikas aktualitātēm, saņemt profesionāļu konsultācijas un par iepazīšanās cenām iegādāties profesionālo un plaša patēriņa matu kosmētiku. Līdztekus plašajam dāmu matu kosmētikas klāstam būs arī vīriešu matu kopšanai paredzēta kosmētika, tostarp arī eļļas un balzami bārdas kopšanai. Apmeklētāji varēs veikt arī diagnostiku un saņemt speciālistu konsultācijas matu izkrišanas un matu augšanas veicināšanas jautājumos.

Izstādē darbosies īpaša Festivāla frizētava, kurā visas izstādes dienas meistari no dažādiem saloniem apmeklētājiem piedāvās iespēju tikt pie jaunām frizūrām par īpašām svētku cenām.

Profesionālie konkursi

Trīs dienu garumā ikviens interesents varēs iedvesmoties un sekot līdzi daudzveidīgiem frizieru konkursiem – matu krāsošanai un matu pieaudzēšanai, kungu un dāmu frizūru modernu griezumu tapšanai, līgavu, līgavaiņu un vakara frizūru veidošanai un daudzveidīgām fantāziju frizūru tapšanām, kā arī frizūru un kopējā tēla konkursam. ''Konkursa darbi ir pamatbāze, uz kuras veidojas patiess profesionālisms, pilnveidojot meistara prasmes, kā rezultātā paaugstinās pakalpojumu kvalitāte salonos,'' ir pārliecināta Frizieru un kosmetologu asociācijas pārstāve Vija Krūmiņa.

Daudzveidīgi semināri

Semināros, kurus vadīs ievērojamas Latvijas un ārzemju friziermākslas zvaigznes, ikviens interesents varēs uzzināt par aktuālākajiem griezumiem, frizūrām un matu krāsām. 2. novembrī pulksten 15.00 semināru par koloristiku un aktuālajiem matu griezumiem vadīs Patriks Kalē. 2. novembrī pulksten 17.00 notiks seminārs ''Dāmu un kungu griezumu tehnikas ar Hair Tattoo'', ko vadīs Kristīne Siliņa. Seminārā tiks demonstrētas zīmējuma veidošanas tehnikas, kam pateicoties ir iespējams viegli un vienkārši apvienot klasisko griezumu tehnikas ar Hair Tattoo elementiem. 4. novembrī koloristikas virtuozs Aleksejs Šubins (Krievija) stāstīs par tādu toņu veidošanu , kuru nav krāsu kartē, par nevēlamo toņu neitralizāciju, kā arī par matu krāsošanas kļūdu risinājumiem. Vairāk par konkursiem un semināriem: http://www.bt1.lv/bb/?link=00500000

Kā zināms, no 2. līdz 4. novembrim Ķīpsalā 8. reizi notiks vērienīgākais skaistumkopšanas projekts Baltijā un Skandināvijā – izstāde "Baltic Beauty 2012". 

Norises vieta: Starptautiskais izstāžu centrs Ķīpsalā
Darba laiks: 2. – 3. novembrī no pulksten 11.00 līdz 20.00;  4. novembrī no pulksten 11.00 līdz 19.00
Ieejas biļetes: Pieaugušajiem – Ls 3,50; skolēniem, pensionāriem – Ls 2,50; bērniem līdz 7 gadu vecumam – ieeja bez maksas.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.bt1.lv/bb


 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57735491sec.