"Riga Photo Show 2012" ikvienam būs ko redzēt un baudīt

Trīs dienas – no 2012. gada 9. līdz 11. novembrim – Ķīpsalā, līdztekus fototehnikas un videotehnikas demonstrācijām, izdevīgām cenām, fotomeistaru un videomeistaru semināriem, "Riga Photo Show 2012" dalībnieki sola arī oriģinālas un izglītojošas aktivitātes. Lūk, dažas no tām!

Kāzu fotogrāfija

Londonā dzīvojošais un visā pasaulē strādājošais kāzu fotogrāfs Jānis Ratnieks dalīsies ar savu pieredzi, kas gūta pēdējo trīs gadu laikā, strādājot 18 pasaules valstīs. ''Kāzu fotogrāfija pasaulē'' – tā sauc Jāņa Ratnieka vadīto lekciju, kuru apmeklēt bez maksas visas trīs izstādes dienas pulksten 14.00 "Nikon" stendā ir aicināts ikviens interesents. Starp citu, Jānis jau 16 gadu vecumā ieguva starptautisko FIAP balvu fotogrāfijā!

Piedalies fotosesijā

"F/64 Studio" savā stendā īpaši gaidīs ģimenes un individuālus klientus, jo tieši viņiem piedāvās ļauties nelielām fotosesijām. Tie, kuri "Riga Photo Show 2012" laikā iegādāsies privāto fotosesiju, saņems bezmaksas dāvanu karti fotogrima pakalpojumiem. Savukārt "F/64 Photo Agency" aicinās fotogrāfus kopīgi veidot jaunu un kvalitatīvu Latvijā pieejamu fotoattēlu banku.

Preses fotogrāfa ikdiena

Baltijas 2012. gada labākais portretu fotogrāfs Jānis Saliņš visas izstādes dienas pulksten 16.00 "Nikon" stendā dalīsies ar savām mācībām, kas gūtas 12 gadus ilgajā preses fotogrāfa pieredzē, – fotogrāfa vadlīnijas labas bildes iegūšanai, strādājot laika trūkumā, ar neprofesionāliem modeļiem un slavenām personālijām. Tāpat Jānis atklās veiksmes atslēgu, kas palīdzēja uzvarēt portreta fotogrāfiju konkursā.

Latvijas labāko fotomākslinieku darbi

"Foto Kvartāls" izstādes apmeklētājus aicinās apskatīt Latvijas fotogrāfijas gadagrāmatu, kurā apkopoti vieni no interesantākajiem, mākslinieciski pievilcīgākajiem un saturiski bagātākajiem fotoprojektiem, ko veidojuši Latvijas labākie fotogrāfi.

Izmēģini dažādas zibspuldzes

"Master Foto" gaismu stendā ikviens interesents varēs izmēģināt dažādas zibspuldzes, arī jauno "Metz 52 AF-1" ar skārienjutīgu ekrānu. Varēs izpausties uz nebēdu, jo modeļu lomā iejutīsies gan Latvijas Motosporta federācijas meitenes motokrosa apģērbos un, protams, uz motocikliem, gan velotriālisti, gan Latvijas skrituļslidotāju kopiena "The Rolling". Būs arī "parkour" demonstrējumi un virtuozas, akustiskas ģitārspēles!

Fotogrāfija brīvajā kritienā

"Sony" stendā izstādes apmeklētājiem būs iespēja klātienē aprunāties ar izpletņlēcēju Kasparu Sproģi, kurš pastāstīs par fotografēšanas niansēm ekstrēmos apstākļos – arī "brīvā kritiena" laikā!

Dzīvnieku fotografēšana

Kāds foto aprīkojums nepieciešams zvēru, putnu, abinieku, rāpuļu un kukaiņu fotografēšanai? Kās jāzina par dzīvnieku uzvedību un kā pašam jāuzvedas dabā? Kāds apģērbs, slēpņi, laivas vajadzīgi? Uz šiem un vēl daudziem citiem jautājumiem par dzīvnieku fotografēšanu izstādes laikā "Nikon" ekspozīcijā atbildes sniegs dabas fotogrāfs Andris Eglītis.

Ja uz fotogrāfiju paskatās plašāk...

''Paskaties uz fotogrāfiju plašāk!'' – tā visas trīs izstādes dienas pulksten 12.00 "Nikon" stendā aicinās fotogrāfe Irina Kuzmina. Viņa atklās, kā radās ideja izveidot zīmolu "Pompidoo", kas piedāvā dāmām fotocienītājām nepieciešamo – stilīgu, apjomīgu un drošu – somu, kurā viegli ietilpst ne tikai fotokamera, bet arī ikdienā sievietei tik nepieciešamās lietas. Šobrīd šīs Latvijā ražotās fotosomas gūst popularitāti visā pasaulē!

Kinematogrāfu pieredze

Arī "Master Foto" savā stendā piedāvās dažnedažādas interesantas lekcijas! Filmas "Amber Land" jeb tulkojumā "Dzintara Zeme" režisors un kinematogrāfs Gints Grāvelsons stāstīs par 4k videotehnoloģijām – tendences, uzņemšana, apstrāde, parādīšana. Savukārt "Vivid Cafe" kinematogrāfi Aleksejs Bergmanis un Mihails Marigins pastāstīs par reklāmas un avio (filmēšana no gaisa ar oktokopteri) videofilmēšanu.

Uzzini, kas ir "Chaula TV"

Izstādes apmeklētāji varēs iepazīties ar sociālās televīzijas platformu "Chaula TV", kura balstās uz mākoņtehnoloģijām. Starp citu, "Chaula TV" piedāvās videotiešraides no Ķīpsalas, kuras ērti varēsi skatīt savā datorā, planšetē vai telefonā!

Vairāk informācijas interneta vietnē www.rigaphotoshow.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Riga Islande Hotel
,


1. Stāvs
,


Riga Islande Hotel boulinga centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47493505sec.