Rīgas Cirkā sāksies programma "Gigantiskie Indijas ziloņi"

No piektdienas, 2012. gada 16. novembra, Rīgas Cirkā būs skatāma jauna, starptautiska cirka programma "Gigantiskie Indijas ziloņi". Pirmo reizi Rīgas Cirka manēžā būs redzama Eiropā lielāko Indijas ziloņu atrakcija Joy Gӓrtner vadībā. Joy Gӓrtner ir cirka mākslinieks ceturtajā paaudzē. Savas mākslinieciskās darbības laikā ar ziloņu atrakciju ir uzstājies Eiropā, Skandināvijas valstīs, Krievijā, Āzijā un Āfrikā. Uz Rīgas Cirku viņš ir atvedis piecas Indijas ziloņu meitenes- Belinda, Pira, Sabin, Diana un Baby- kuras auguma ziņā ir netipiski lielas.

"Ziloņu atbraukšanai gatavojāmies jau vairākus mēnešus. Lai šiem dzīvniekiem būtu ērti uzturēties Rīgas Cirkā esam veikuši "Ziloņu mājas" konstruktīvos uzlabojumus, kā arī ņemam vērā Joy Gӓrtner ieteikumus. Dmitrijs un Natālija Kuzņecovi, viesizrāžu laikā Rīgas Cirkā ir pabeiguši sava jaunākā cirka priekšnesuma mēģinājumus. Programmā "Gigantiskie Indijas ziloņi" šim priekšnesumam būs pirmizrāde. Tas apliecina, ka Rīgas Cirka māksliniekiem ir labvēlīga vide, lai nodarbotos arī ar jaunradi," informē Rīgas Cirka direktore un mākslinieciskā vadītāja Lolita Lipinska.

Vēl programmā - pirmizrāde Dmitrija un Natālijas Kuzņecovu dzīvnieku atrakcijai "Riska impērija" ar jaunajiem lauvām, pumām, leopardu un melno panteru. Aristokrātiskie Krievu vēja suņi un apmācīts Kakadu. Akrobāti uz stieņa no Ukrainas, Eduarda Kara vadībā, gaisa vingrotājs siksnās Aleksejs Šmagins no Sanktpēterburgas, kā arī klaunu duets - Jekaterina un Dmitrijs Kolobovi, jeb Duo Kolobov.

Programma "Gigantiskie Indijas ziloņi" Rīgas Cirkā būs skatāma no 16. novembra līdz 15. decembrim.

Precīzs izrāžu grafiks atrodams mājas lapā www.cirks.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Latvija
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Dome Hotel
,


Estravel Latvia
,


Nikos Travel
,


Avis
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44333601sec.