Rīdzinieku vidū pieaug tendence svinēt svētkus ārpus mājām

Oktobrī veiktais ceļojumu aģentūras Altebo.lv pētījums liecina, ka Rīgas iedzīvotāju vidū pieaug tendence svinēt Ziemassvētkus un Jauno gadu ārpus mājām - apmēram 30% no visiem aptaujātajiem mājās  nesvinēs Ziemassvētkus, 65% no aptaujātajiem dosies ārpus mājām arī Jaunajā gadā. Turklāt vairāk nekā 60% no rudens sezonā nopirktajiem ceļojumiem sakrīt ar svētku dienām. Šosezon svētku laikā ceļojumus ieplānojuši vairāk cilvēku nekā pērn arī tādēļ, ka šogad Ziemassvētku un Jaunā gada brīvdienas būs īpaši garas.

Pētījums liecina, ka ceļotmīļi ir kļuvuši daudz organizētāki un plāno svinēšanu krietni iepriekš. Iecienītākie galamērķi Ziemassvētku svinēšanai un jaunā 2013. gada sagaidīšanai ir  Ēģipte, Taizeme, Lapzeme, kā arī Alpu un Tatru kalni Eiropā. Liels pieprasījums ir pēc slēpošanas brīvdienām (ceļojumi ar lidmašīnu vai autobusu uz Austriju, Itāliju un Slovākiju), kā arī braucieniem uz Eiropas galvaspilsētām (Londonā, Prāgā, Vīnē, Stokholmā, Tallinā, Berlīnē), kur ceļotāji plāno apmeklēt svētku tirdziņus vai košu Jaunā gada uguņošanu.

Par godu svētku ceļojumiem portālā Altebo no 2012. gada  22. līdz 30. novembrim norisinās Ziemassvētku un Jaunā gada dienas, kuru ietvaros jebkuram portāla apmeklētājam tiek piedāvātas atlaides pēdējā brīža ceļojumiem Ziemassvētku un Jaunā gada laikā. Turklāt jebkurā ceļojumā iespējams doties, maksājot vien Ls 1 avansu un norēķināties 24 mēnešu laikā. Portāls Altebo.lv Ziemassvētku un Jaunā gada dienas organizē kā turpinājumu veiksmīgi uzsāktai tematisko dienu tradīcijai - Ēģiptes un Taizemes dienu laikā ceļojumus uz siltiem galamērķiem iegādājās vairāki desmiti ceļotāju.

Draudzīgākās ceļojumu aģentūras Altebo.lv portālā www.altebo.lv apkopoti visu Latvijas vadošo tūroperatoru un aģentūru ceļojumi vienuviet. Turklāt jebkuru ceļojumu, nakšņošanu vai aviobiļetes uz jebkuru vietu pasaulē iespējams iegādāties, iemaksājot vien Ls 1 avansa maksājumu. Par atlikušo brauciena vērtību iespējams norēķināties arī pēc ceļojuma – līdz pat 24 mēnešu laikā.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.altebo.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5295229sec.