BalticMiles izplešas Krievijā

Daudzpartneru lojalitātes programma BalticMiles, kurā ietilpst visdažādākie partneri ceļojumu, pakalpojumu, finanšu un mazumtirdzniecības nozarē, paplašina savu darbību Krievijas tirgū, piedāvājot SMP Bank kredītkartes. SMP BalticMiles ir viens no pirmajiem šāda veida projektiem, tā ir pirmā kopzīmola kredītkarte Krievijā ar Eiropas aviokompānijas lojalitātes programmu.

Gabi Kols, BalticMiles izpilddirektors: "BalticMiles lojalitātes programma veiksmīgi darbojas jau Baltijas valstīs un Skandināvijā, kur tai ir vairāk nekā 180 partneru un vairāk nekā 600 000 lojalitātes programmas dalībnieku visā pasaulē. Ienākšana Krievijas tirgū ir stratēģiski svarīgs posms lojalitātes programmas BalticMiles attīstībā, un mēs esam ļoti priecīgi un lepni par sadarbību ar vienu no vadošajiem dalībniekiem finanšu nozarē - SMP Bank. Šī sadarbības rezultātā BalticMiles dubultos kopzīmola kredītkaršu skaitu, kā arī ieviesīs jaunu tendenci Krievijas tirgū – par ikdienas darījumiem un pirkumiem bankas klientiem tiks piešķirti BalticMiles punkti, kurus varēs apmainīt pret bezmaksas lidojumiem vai citām dāvanām mūsu interneta veikalā."

Jeļena Dvoroviha, SMP Bank viceprezidente: "Mēs vēlamies, lai mūsu klienti gūtu maksimālu labumu un ieguvumus no šīs sadarbības ar BalticMiles. Šobrīd, Krievijas banku sektorā, SMP BalticMiles VISA karte ir pilnīgi jauns un unikāls produkts. Šīs kartes īpašniekiem būs iespēja nopelnīt un krāt punktus par veiktajiem ikdienas pirkumiem un pakalpojumiem, savukārt sakrātos punktus būs iespējams tērēt aviobiļešu iegādei vai citiem noderīgiem produktiem, pakalpojumiem."

Andrejs Viļegžaņins, VISA biznesa attīstības departamenta vadītājs Krievijā: "Pieredze rāda, ka kopzīmolu VISA karte iepirkšanās nolūkos tiek izmantota daudz aktīvāk. Pēc mūsu datiem, kopzīmola VISA kartēm ārzemēs ir divas reizes augstāks apgrozījums un vidējo darījumu skaits, līdz ar to mēs esam priecīgi sveikt jauno kopzīmolu esošajā tirgū, kas ir ne tikai noderīgs turpmākai attīstībai ar mūsu sadarbības bankām, bet VISA karte tiks izmantota aktīvāk tieši iepirkšanās nolūkos. Mēs ceram, ka priekšapmaksas VISA karte palīdzēs palielināt SMP BalticMiles VISA kartes īpašnieku skaitu, un redzēt tās patieso vērtību un priekšrocības."

SMP BalticMiles VISA karte ir pirmais BalticMiles lojalitātes programmas un VISA kartes kopzīmols, VISA Prepaid kategorijā. Jau no nākamā gada sākuma priekšapmaksas SMP BalticMiles VISA karti būs iespējams pasūtīt ne tikai bankas filiālēs, bet arī lidostās un airBaltic piedāvāto lidojumu laikā. SMP BalticMiles VISA kartes īpašnieki saņems punktus par katru veikto pirkumu vai pakalpojumu, izmantojot karti jebkurā mazumtirdzniecības un pakalpojumu sniegšanas vietā, kas pieņem VISA kartes.

BalticMiles ir pirmā daudzpartneru lojalitātes programma Baltijas valstīs. Tā tika atklāta 2009.gada oktobrī. BalticMiles ietver sevī visdažādākos veidus, kā pelnīt punktus vairāk nekā 20 000 vietās visā pasaulē – lidojumos, ceļojumos, viesnīcās, auto nomās, restorānos, skaistumkopšanas un SPA pakalpojumos, veselības aprūpes, telekomunikāciju un finanšu pakalpojumos, kā arī iepērkoties BalticMiles interneta veikalā, kurš piedāvā vairāk nekā 400 starptautiskus zīmolus. Sakrātos punktus iespējams tērēt bezmaksas aviobiļetēm, brīvā laika pavadīšanas aktivitātēm un piedzīvojumiem. BalticMiles arī piedāvā lejuplādēt mūziku vai izvēlēties preces no vairāk nekā 3000 preču plašā klāsta, kas ir pieejams www.balticmiles.com interneta vietnē. BalticMiles programma piedāvā arī iespēju ziedot punktus dažādiem labdarības projektiem. Ērtākais veids, kā pieteikties BalticMiles programmā, ir reģistrēties www.balticmiles.com vai aizpildīt pieteikuma veidlapu pie jebkura no BalticMiles partneriem.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.balticmiles.com


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


1Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.7179141sec.