11. novembra krastmalā iedegs Ziemassvētku egli un svētku apgaismojumu

Šodien, 2012. gada 5. decembrī, pulksten 16.30 Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs un viņa vietnieks Andris Ameriks 11. novembra krastmalā svinīgi iedegs otro pilsētas Ziemassvētku egli. Kopā ar to iedegsies arī jaunais svētku apgaismojums 11.novembra krastmalā.

Šodien sāksies arī pakāpeniska svētku apgaismojuma iedegšana visā pilsētā, kas noslēgsies tuvāko dienu laikā. Līdz nedēļas beigām daudzviet, tai skaitā uz kokiem un apgaismojuma līniju trosēm, uzņēmums "Rīgas gaisma" pakāpeniski iedegs tūkstošiem virteņu un dekoru visā pilsētā - 13. janvāra, Alberta, Antonijas, Elizabetes ielā, uz Vanšu un Akmens tilta, Marijas un Čaka ielā, Raiņa un Kalpaka bulvārī, Kr.Barona, Merķeļa ielā, skvērā pie Mūrnieku un Matīsa ielu krustojuma, Bastejkalnā, kā arī daudzviet citur.

Bez iepriekšējos gados izmantotajiem gaismas rotājumiem šogad tiks iedegti simtiem jaunu dekoru - ausekļi, zvaigznes, lodes, leduspuķes, pilošās lāstekas un tamlīdzīgi. Ziemassvētku gaismu rotas rīdziniekus un pilsētas viesus priecēs līdz nākamā gada janvāra beigām vai februāra sākumam.

Kā ziņots, tradicionālo pilsētas egli Doma laukumā pilsētas vadība iededza pagājušajā svētdienā - pirmajā Adventē. Tā kā šogad Jaunā gada sagaidīšanas pasākums ar svētku salūtu paredzēts 11. novembra krastmalā, tad tieši šeit atradīsies otra pilsētas Ziemassvētku egle.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.riga.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs semināru telpas
,


Bellevue Park Hotel Riga
,


Rixwell Elefant Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46112704sec.