Radisson Blu Hotel Latvija telpās atklāj divreiz plašāku "Gastronome"

"Radisson Blu Hotel Latvija" telpās, ar ieeju no Brīvības ielas, vakar, 2012. gada 20. decembrī, atklāts paplašinātais Gastronome. Jaunajās, divreiz lielākās telpās, klientiem tiks piedāvāts ne tikai izcils kulinārijas un konditorejas piedāvājumu, bet arī ikdienā nepieciešamās preces. Reaton un "Radisson Blu Hotel Latvija" apsaimniekotājs Linstow Center Management telpu rekonstrukcijā investējis vairāk nekā pusmiljonu latu.

"Gastronome, ar ieeju no Brīvības ielas, Jūs ievedīs paplašinātajās svaigo zivju un jūras velšu, kā arī svaigas gaļas un piena produktu nodaļās. Saldumu mīļi gūs pozitīvu lādiņu visai dienai, apmeklējot jauno Gastronome konditoreju, steidzīgajiem būs iespēja pusdienot Gastronome salātu bārā, savukārt izcila ēdiena cienītāji Seafood bārā un restorānā varēs baudīt plašo jūras velšu un austeru piedāvājumu, izvēloties kādu no iecienītākajiem vīniem," par veikala rekonstrukciju stāsta Reaton prezidents Boriss Gluhmans.

Jaunizveidotajā Gastronome Servisa centrā varēs iegādāties dāvanas, pasūtīt ēdienus un apkalpošanas servisu banketiem, pieteikt pārtikas produktu piegādi mājai, kā arī veikt individuālos pasūtījumus konditorejas izstrādājumiem.

Projekts tika realizēts Reaton sadarbojieties ar Linstow Center Management, rekonstrukcijas kopējās izmaksas - 800 000 eiro (LVL 560 000). Līdz ar paplašināšanos jaunā veikala kvadratūru palielināta no 650m2 līdz nepilniem 1000m2.

SIA "ReatonLtd." Latvijas tirgū darbojas, kopš 1988.gada un ir viens no lielākajiem daudznozaru uzņēmumiem Latvijā. Galvenie Reaton darbības virzieni - augstvērtīgu pārtikas produktu un delikatešu tirdzniecība, kvalitatīvu apdares materiālu un interjera priekšmetu tirdzniecība, celtniecība, durvju ražošana. Uzņēmumā strādā nedaudz vairāk kā 400 darbinieku. Reaton ir tirdzniecības centri Rīgā, pārstāvniecības Latvijā un Sanktpēterburgā, kā arī meitas uzņēmumi Lietuvā un Igaunijā.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.reaton.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.32387805sec.