Traveport informē par interneta lomas attīstību tūrismā

Tūrisma ziņu portālam Travelnews.lv bija iespēja tikties ar kompānijas Travelport Online Travel Agency pārdošanas speciālistu Žanu – Sebastianu Irigojenu (Jean – Sebastien Irigoyen) no Francijas (attēlā pa kreisi, pa labi Irina Florinska - Traveport Reģionālā pārdošanas vadītāja Baltijas valstīs), kurš atbild par Travelport Eiropas tirgu, lai pārrunātu un uzzinātu jaunākās tendences interneta pārdošanā, kas svarīgas gan uzņēmējiem, gan ceļotājiem.

Žans – Sebastians Irigojens informē par jaunākajām tendencēm interneta vidē: "Jau ierasts, ka izmantojam dažādus sociālos medijus, lai kontaktētos ar draugiem, paziņām, sadarbības partneriem un vienkārši labi pavadītu laiku interneta vidē. Šobrīd sociālais medijs Facebook.com ir nonācis tik tālu, ka jau ir iespējams veikt ceļojuma rezervācijas caur savu Facebook profilu un pēc tam ar to padalīties draugiem, kuriem arī iespējams radīsies vēlme ceļot vai pievienoties šim ceļojumam." Žans – Sebastians Irigojens uzsver, ka ir radies jauns pārdošanas kanāls.

Travelport Online Travel Agency pārdošanas speciālists pastāstīja, ka aizvien populārāka kļūst mobilo aplikāciju izmantošana viedtālruņos. "Mobilās aplikācijas ļauj ceļotājam būt pastāvīgā kontaktā ar tūrisma aģentūru. Tās no bezpersoniskām interneta rezervēšanas sistēmām kļūst par tiešsaistes ceļojuma konsultantiem, kuras pārzina ceļotāja vajadzības un prasības, kā arī sniedz atbalstu visā ceļojuma laikā un ļauj baudīt ceļojumu bez sarežģījumiem. Mobilās aplikācijas veicina ceļojuma aģentūras un ceļotāja savstarpējo lojalitāti," tā Žans – Sebastians Irigojens. Viņš uzsver: "Ja būs izvēle starp divām aģentūrām, pie kuras iegādāties ceļojumu, noteikti izvēle būs par labu aģentūrai, kurai jau būs izveidota mobilā aplikācija."

Travelport speciālists iesaka papētīt divas lidojumu rezervēšanas vietnes – www.onetwotrip.com un www.anywayanyday.com, kas ir izveidotas atbilstoši Krievijas tirgus prasībām, bet iespējams izmantot jebkuram ceļotājam visā pasaulē. Šīs rezervēšanas vietnes ir īpaši pielāgotas arī planšetdatoriem. Onetwotrip.com piedāvā jaunu opciju – izvēlieties atrast labāko lidojuma cenu, meklējot pēc kūrorta, nevis kā ierasts pēc lidostas pilsētas. Abas rezervēšanas sistēmas ir viegli pārskatāmas, kā arī tām izveidota laba divpusējā komunikācija ar klientu.

Žana – Sebastiana Irigojena novēlējums Latvijas ceļotājiem un tūrisma nozares darbiniekiem: "Veiksmīgas tūrisma uzņēmējdarbības pamatā ir vīzija, sapnis. Pats galvenais sākumā ir saprast, ko tu vēlies, kāds būs tavs uzņēmums rīt, nākotnē. Sākumā nedomā par peļņu un iespējām, aizmirsti par pieejamām tehnoloģijām un risinājumiem. Nebaidies sapņot! Izsapņo sava uzņēmuma nākotni, ļaujies vistrakākajām idejām! Tad izvirzi mērķi un dari visu, lai nonāktu pie tā!’" Viņš arī uzsver, ka cilvēka fantāzijai nav robežu: "Kurš pirms desmit gadiem varēja iedomāties, ka tiks pārdoti planšetdatori?" "Viss ir iespējams," pārliecināts ir Travelport speciālists.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.travelport.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
Latvija 20 EUR
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.92441297sec.