Vecmīlgrāvī ar vērienu svinēs "Sniega un ledus svētki 2013"

Šo svētdien, 2013. gada 27.janvārī, Vecmīlgrāvja attīstības biedrība un Rīgas brīvosta aicina visus Vecmīlgrāvja iedzīvotājus, kā arī rīdziniekus un galvaspilsētas viesus uz pirmajiem "Sniega un ledus svētkiem". Ziemas vidus Vecmīlgrāvī tiks atzīmēts ar dejām sniegā, dziesmām, ledus skulptūru veidošanu un dažādām sportiskām aktivitātēm.

Vecmīlgrāvī, Rīgas 31.vidusskolas stadionā (Skuju ielā 11) jau no pulksten 11:00 vecāki, vecvecāki un bērni varēs piedalīties atraktīvos pasākumus, kā arī baudīt dažādu mākslinieku uzstāšanos. Visas dienas garumā uz skatuves ne vienu reizi vien kāps perkusijas žanra meistari, grupa "Pulse Effect", kuri rādīs priekšnesumus izmantojot ne muzikālus priekšmetus, tāpat visus priecēs arī Ilze Purmaliete un viņas jaunās zvaigznes, Ivo Grīsniņš - Grīslis ar grupu, kā arī kājas palīdzēs izlocīt un jaunus deju soļus iemācīties studijas "Smilga" dejotāji. Par asākām izjūtām parūpēsies snovborda triku meistari Wazza, kas rādīs paraugdemonstrējumiem pie un uz kalna.

Mazākie svētku dalībnieki varēs izvizināties ar ponijiem vai visa ģimene izbraukt zirga vilktās kamanās. Tāpat pasākuma laikā norisināsies vairākas sacensības, kurās piedalīties varēs gan mazi, gan lieli, kā arī ģimenes kopā. Svētku dalībnieki varēs izmēģināt savus spēkus sacenšoties: burkānu mešana tālumā; ragaviņu vilkšanā; mešanā pa mērķi - kaķene jeb Piktie putni latviešu mērcē; labirinta pasaulē; apslēptās mantas meklēšanā; šļūkšanā ar kameru, kur tiks vērtēts graciozākais un skaistākais nobrauciens; kameru vilkšanā, kur būs jāvelk savi ģimenes locekļi vai komandas biedri, kā arī jāveic dažādi uzdevumi ar skriešanu netradicionālā veidā.

Bērnus rotaļās vedīs arī dažādi pasaku tēli - Zaķītis, Tīģerītis un Vinnijs Pūks. Kopā ar viņiem jaunākie svētku dalībnieki varēs cīnīties sniega kaujā, sacensties sniegavīru celšanā, minēt mīklas un dziedāt dziesmas. Vinnijs Pūks ar draisko draugu Tīģerīti bērnus aicinās arī uz pasaku spēli "Cirks", bet Zaķītis – palaidnis – metīs izaicinājumu skriešanā, kūleņošanā un lēkšanā. Tālab visiem būs iespēja pierādīt savu veiklību, zināšanas un arī apķērīgumu.

Taču galvenais darbs, kas būs jāpaveic visiem svētku dalībniekiem kopīgi – lielās ledus skulptūras – kuģa – veidošana. Katram būs jāpieliek sava roka, lai izveidotu iespaidīgāko ledus skulptūru.

Inta Biezā, Vecmīlgrāvja attīstības biedrības priekšsēdētāja: ""Sniega un ledus svētkus" Vecmīlgrāvī organizējam pirmo reizi, tālab vēl jo vairāk vēlamies, lai pasākums būtu izdevies un sniegtu prieku visiem, ne vien Vecmīlgrāvja iedzīvotājiem, bet arī visiem rīdziniekiem. Rīkojot jebkurus svētkus, piemēram "Mīlgrāvja krastmalas svētki", ko nu jau divus gadus rīkojam ik vasaru, mūsu galvenais mērķis šos pasākumus veidot iesaistot ģimenes – no vecvecākiem līdz mazbērniem un mazmazbērniem - lai tā ir diena, kuru viņi var pavadīt kopā, svaigā gaisa, baudot jautru un nepiespiestu gaisotni, izklaidējoties, gūst prieku un pozitīvas emocijas, kas ikvienam no mums ir ļoti nepieciešamas."

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44818187sec.