Go Planet piedāvā iejusties Džeimsa Bonda tēlā un izjust sacensību garu

Aktīvās atpūtas un izklaides centrs Go Planet sagatavojis saviem apmeklētājiem ne mazums pārsteigumu un jaunumu gan pieaugušajiem, gan bērniem. Vairāk par jaunākajām atrakcijām un piedāvājumiem informē Go Planet mārketinga menedžere Olga Bogdanova.

"No 2013. gada 4. februāra Go Planet piedāvā pavisam jaunas akcijas. Piedāvājam skolēnu ekskursiju komplektus, ko tie var izmantot divās līdz trīs atrakcijās par īpaši zemu cenu. Mainījies arī jubilāru piedāvājums, šobrīd visi jubilāri, uzrādot personu apliecinošu dokumentu, savā svētku dienā var saņemt 10 procentu atlaidi atrakcijām un bārā. Esam izveidojuši ar komplektu "Fantastiskais piecinieks", kurā ietilpst trīs pieprasītākās atrakcijas – kartings, 4D filmas un lāzeru labirints, ko piecu cilvēku grupa var iegādāties par īpaši zemu cenu. Go Planet padomāts arī par Valentīndienas svinētājiem, proti, samaksājot tikai 14 Ls, pāris varēs baudīt divas atrakcijas – stimulatoru "Cat Car" un 4D filmu, kā arī baudīt divus gardus Valentīndienas kokteiļus," informē Go Planet mārketinga menedžere.

Olga Bogdanova stāsta, ka nemainīga un pieprasīta vērtība Go Planet ir kartings, 4D filmas un lāzeru labirints. "Gan pieaugušajiem, gan bērniem kartings no Go Planet atrakcijām patīk visvairāk. Atrakaciju izvēle atkarīga no vecuma – katrs var atrast sev ko piemērotu un interesantu," tā mārketinga menedžere Olga Bogdanova.

Go Planet mārketinga menedžere atklāj: "Martā Go Planet būs pieejama jauna atrakcija – Lāzeru istaba. Šī atrakcija paredzēta apmeklētājiem ar īstu sacensību garu. Atrakcijas uzdevums būs ar iespējami maz soda punktiem un pēc iespējas ātrākā laikā veikt distanci lāzeru istabā. Atrakcijas laikā iemācīsities nesalauzt ceļā izvietotos lāzera starus. Lai sasniegtu iespējami labāko rezultātu, varēsiet kāpt, lekt, skriet, rāpot un citādos veidos pārvarēt lāzera starus telpas iekšienē. Aizskarot staru, skaņas signāls brīdinās par saņemto sodu." Olga Bogdanova sola, ka atrakcijas laikā ikviens jutīsies kā Džeims Bonds savā Neiespējamā misijā.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.goplanet.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Tukuma TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72319198sec.