Biznesa augstskola Turība atklāj biznesa inkubatoru un maina vizuālo identitāti

Ceturtdien, 2013. gada 21. februārī, pulksten 14.30 Biznesa augstskola Turība (Graudu iela 68) svinīgi atklās jauna koncepta mācību biznesa inkubatoru un iepazīstinās ar augstskolas jauno vizuālo identitāti. Inkubators tapis sadarbībā ar Swedbank. Turība ir viena no Latvijas pirmajām un lielākajām privātajām augstskolām mūsu valstī, kas šogad atzīmē savas pastāvēšanas divdesmitgadi.

"Turība savas pastāvēšanas divdesmit gadu laikā kļuvusi par lielāko privāto un vienu no vadošajām biznesa augstskolām Latvijā, kas piedāvā starptautiski konkurētspējīgu, ar reālo dzīvi saistītu biznesa izglītību un iespējas apgūt uzņēmējdarbību praktiski. Turība ir augstskola, kas ne tikai mainījusies un augusi līdz ar laiku, bet ir spējusi tirgum piedāvāt efektīvus izglītības risinājumus. Šīs izmaiņas iestrādātas mūsu jaunajā zīmolā un biznesa inkubatora apmācību modelī," uzsver Turības Attīstības  padomes priekšsēdētājs Aigars Rostovskis.

Atklāšanas pasākums notiks kopīgi ar Swedbank veidotajā Turības Biznesa inkubatora telpās, kas veidotas kā jauno biznesa ideju mājvieta Turības studentiem. Paplašinātais un modernizētais biznesa inkubators ir vieta, kurā studenti var reģistrēt ne tikai sava uzņēmumu juridisko adresi, tajā strādāt, organizēt tikšanās un glabāt dokumentus, bet arī pilnveidot savu uzņēmumu piedāvātos pakalpojumus, ciešāk sasaistīt savu uzņēmējdarbību ar studiju procesu un palielināt mārketinga un publicitātes aktivitātes.

Biznesa augstskola Turība, dibināta 1993. gadā, ir viena no lielākajām privātajām augstskolām Latvijā. Augstskolā ir mūsdienīgas mācību telpas, moderna bibliotēka, studentu pilsētiņa – viesnīca un sporta zāle. Augstskolai ir četras filiāles - Liepājā, Cēsīs, Talsos un Jēkabpilī. Ārvalstu studentu skaits šogad sasniedzis 7% no kopējā studējošo skaita augstskolā. Turība ir pirmā augstskola Baltijā un Skandināvijas valstīs, kas saņēmusi Pasaules tūrisma organizācijas akreditāciju un starptautiski atzītu ekspertu novērtējumu - WTO TedQual sertifikātu.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.turiba.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45475793sec.