Tapusi muzikāla izrāde pieaugušajiem par īstu draudzību "Ezītis miglā"

Divi leģendāri latviešu aktieri - ARNIS LĪCĪTIS un MĀRTIŅŠ VILSONS, kas pēdējā laikā biežāk redzēti Krievijas seriālos un kinofilmās, pirmoreiz tiekas uz skatuves Latvijā. Kopā ar talantīgo mūziķi Niku Matvejevu teātra klubā "Austrumu Robeža" tapusi muzikāla izrāde pieaugušajiem par īstu draudzību – "EZĪTIS MIGLĀ".

Iespējams, XXI. gadsimts ieies pasaules vēsturē kā virtuālās draudzības laiks. Mūsdienu draudzība lielākoties zeļ interneta portālos. Mēs aizmirstam, kā skan draugu balsis, jo NAV LAIKA piezvanīt. Mēs vairs nezinām, par ko mūsu draugi raud un smejas, jo NAV LAIKA satikties. Mūsu dzīves kļuvušas atkarīgas no elektrības un ātrāka interneta pieslēguma, viss notiek strauji un intensīvi, bet… vai tāpēc mēs jūtamies laimīgāki?

Aktieris Arnis Līcītis: "Ja cilvēkam nav draugu, viņš savā dzīvē ir ļoti vientuļš. Draudzība un mīlestība ir divas lietas, kas cilvēkam palīdz dzīvot un dara bagātu. Man ir gan mīlestība, gan viens īsts draugs. Par to esmu laimīgs. Nav katru dienu ar šo cilvēku jāsatiekas, var kaut reizi gadā, bet satiekoties, saruna turpinās, it kā mēs būtu vakar atvadījušies.. Tāpēc jau mēs esam draugi, ka varam turpināt tēmu, par kuru varbūt runājām pirms 10 gadiem ... mums katru reizi nav jāsāk no nulles.."    

Aktieris un scenārija autors Mārtiņš Vilsons: "Var rasties jautājums, ko tad tur pieauguši veči ņemas ar pasakām? Bet pasaka ir kā līdzība. Nevienam netiek lasīta morāle, netiek skaidrots, kā ir pareizi vai nepareizi. Domājiet paši, pa kuru ceļu tajās krustcelēs iet.. Ja pēc mūsu izrādes cilvēki gribēs mīlēt stiprāk, apkampt otru ciešāk, pateikt ko labu kādam, kam tas nav  pateikts, ko tad vēl vairāk?! Jo mēs paši - es, Arnis un Niks - gatavojot šo izrādi guvām lielu prieku. Mēs saprotamies. Un tad ir neliela cerība, ka kaut kas tur ir arī iznācis!"  

Izrādes producente Diāna Bērza: "Drīz jau apritēs gads, kopš man radās ideja šos divus aiz Latvijas austrumu robežas tik populāros aktierus – Arni un Mārtiņu - savest kopā uz mūsu "Austrumu Robežas" skatuves. Beidzot tas ir izdevies. Esmu laimīga, ka mūsu skatītāji var tikties ar šiem izcilajiem aktieriem tik patiesi sirsnīgā izrādē, kāda ir EZĪTIS MIGLĀ. Nika melodiskās dziesmas, kas tapušas īpaši šai izrādei, ar laiku varētu kļūt par īstiem Latvijas radiostaciju hītiem."

Mārtiņa Vilsona skatuves variants pēc Sergeja Kozlova pasaku motīviem

Režija - Mārtiņš un Zane Vilsoni

Pirmizrādes: 15. un 16. februārī

Tuvākās izrādes: 23. un 24. februārī pulksten 19:00

Teātra klubs "Austrumu Robeža", Riharda Vāgnera ielā 8. Ieeja no Gleznotāju ielas.

Biļetes: www.bilesuparadize.lv vai rezervējot pa tālruni 26527007

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.43683505sec.