Biznesa augstskolā Turība – jaunas iespējas studentiem un jauns zīmols

Ceturtdien, 2013. gada 21. februārī, Biznesa augstskola Turība svinīgi atklāja jauna koncepta mācību biznesa inkubatoru un iepazīstināja ar augstskolas jauno vizuālo identitāti.

Turība ir viena no Latvijas pirmajām un lielākajām privātajām augstskolām Latvijā, kas šogad atzīmē savas pastāvēšanas divdesmitgadi.

"Turība vienmēr ir motivējusi savus studentus kļūt par spēcīgām personībām, kas apzinās savu un zināšanu vērtību. Augstskolas logo attēlots kā jauns ķīmiskais elements – šādi akcentējot, ka arī biznesā, lai gūtu panākumus, nepieciešama "pareizā ķīmija", kuras vissvarīgākais elements esi Tu pats," stāsta Turības Attīstības padomes priekšsēdētājs Aigars Rostovskis.

Jaunais logo raksturo augstskolas pieeju un iespējas, ko saviem studentiem šobrīd, 20 gadus pēc dibināšanas, piedāvā Turība. "Turība savas pastāvēšanas divdesmit gadu laikā kļuvusi par lielāko privāto un vienu no vadošajām biznesa augstskolām Latvijā, kas piedāvā starptautiski konkurētspējīgu, ar reālo dzīvi saistītu biznesa izglītību un iespējas apgūt uzņēmējdarbību praktiski. Turība ir augstskola, kas ne tikai mainījusies un augusi līdz ar laiku, bet ir spējusi tirgum piedāvāt efektīvus izglītības risinājumus. Šīs izmaiņas iestrādātas mūsu jaunajā zīmolā un biznesa inkubatora apmācību modelī," uzsver Aigars Rostovskis.

Zīmola atklāšanas pasākums notika ar Swedbank atbalstu veidotā Turības Biznesa inkubatora telpās - Turības studentu jauno biznesa ideju mājvietā. Paplašinātais un modernizētais biznesa inkubators ir vieta, kurā studenti var reģistrēt ne tikai sava uzņēmumu juridisko adresi, tajā strādāt, organizēt tikšanās un glabāt dokumentus, bet arī pilnveidot sava uzņēmuma piedāvātos pakalpojumus, ciešāk sasaistīt uzņēmējdarbību ar studiju procesu un attīstīt mārketinga un publicitātes aktivitātes. Turība Biznesa inkubatorā no šī gada piedāvā praktiskās studijas, kur četru gadu garumā studenti attīsta savu uzņēmējdarbību, izmantojot Biznesa inkubatora atbalstu. Praktiskajās studijās obligāta prasība studentam ir dibināt savu kompāniju. Studiju būtība ir sava uzņēmuma attīstīšana pieredzējušu biznesa treneru vadībā, paralēli apgūstot biznesa vadībai nepieciešamo teorētisko bāzi.

Biznesa augstskola Turība, dibināta 1993. gadā, ir viena no lielākajām privātajām augstskolām Latvijā. Augstskolā ir mūsdienīgas mācību telpas, moderna bibliotēka, studentu pilsētiņa – viesnīca un sporta zāle. Augstskolai ir četras filiāles - Liepājā, Cēsīs, Talsos un Jēkabpilī. Turība ieguvusi starptautisku atpazīstamību - ārvalstu studentu skaits šogad sasniedzis 7% no kopējā studējošo skaita augstskolā. Turība ir pirmā augstskola Baltijā un Skandināvijas valstīs, kas saņēmusi Pasaules tūrisma organizācijas akreditāciju un starptautiski atzītu ekspertu novērtējumu - WTO TedQual sertifikātu.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.turiba.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aktīvās tūrisma sezonas atklāšana Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
20.aprīlī 12 - 17 ikviens aicināts uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu Dzīvesziņas un arodu sētā. | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Biznesa augstskola Turība
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56021786sec.