Viesnīca Islande Hotel aicina spēlēt boulingu un labi pavadīt laiku

Viesnīca Islande Hotel, no kuras paveras skats uz Vecrīgu, viesiem piedāvā ne tikai nakšņošanas, ēdināšanas un spa piedāvātās iespējas, bet arī boulinga spēli. Par boulingu un īpašajiem piedāvājumiem informēja Islande Hotel mārketinga un pārdošanas direktors Renārs Circenis.

"Viesnīcā Islande Hotel, piedāvājot boulinga pakalpojumus, īpaši padomāts par vietējo auditoriju, proti, ģimenēm ar bērniem un studentiem. Ir izveidots speciālais piedāvājums studentiem, tiek piedāvāta īpaši zema cena – 5,50 Ls vienam celiņam par vienu stundu. Studenti novērtē, ka blakus boulingam ir bārs, kur iespējams baudīt gardus dzērienus vai izklaidēties karaoke istabā, kā arī atzinīgi tiek novērtēts bezmaksas bezvadu internets. Svētdienas esam atvēlējuši ģimenēm, kad gaidīti vecāki ar bērniem, lai pavadītu laiku kopā patīkamā atmosfērā. Ģimenes dienu ietvaros svētdienās bērnus izklaidē animatori. Gan vecāki, gan bērni īpaši novērtēs bērnu ēdienkarti un dzērienkarti," informē Renārs Circenis.

Daži interesantākie ēdieni no bērnu ēdienkartes - "Vitamīnu salātiņš ar krējumu vai eļļu", "Zivju pirkstiņi tempuras mīklā ar kartupeļiem frī un jogurta mērci", "Bērnu risoto ar saldējuma bumbiņu un svaigām ogām" un kokteiļi no bērnu dzērienu kartes - "Coco Jambo", "Tropic Fizz", "Zemenīte", "Šokolādes zaķis", "Bembi".

Renārs Circenis uzsver, ka boulingu iespējams apvienot ar citām aktivitātēm viesnīcā. Piemēram, maltīte viesnīcas restorānā, spa apmeklējums, savu spēju pārbaudīšana karaoke istabā, izklaides spēļu automātos, piemēram, gaisa hokejs.

Viesnīcas mārketinga un pārdošanas direktors Renārs Circenis atklāj, ka sākot ar 1. martu tiks ieviesta tradīcija – boulings kompānijām. Šajā boulinga pasākumā sacentīsies dažādas kompānijas – konkurenti un tiks noskaidroti uzvarētāji dažādās kategorijās, piemēram, labākais mediju, restorānu vai viesnīcu kategorijā.

Viesnīca Islande Hotel ir ērti sasniedzama - pie Vanšu tilta Pārdaugavas pusē. Netālu no viesnīcas atrodas tirdzniecības centrs Olympia, peldbaseins, kā arī pie viesnīcas personīgo auto iespējams novietot bezmaksas apsargājamā autostāvvietā.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.islandehotel.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Riga Islande Hotel
,


Riga Islande Hotel boulinga centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60464597sec.