Gadskārtējās "Mākslas medības" Kalnciema kvartālā

2013. gada 9. martā pulksten 12.00 Kalnciema kvartālā sadarbībā ar Latvijas Mākslas akadēmiju tiks atklātas ikgadējās "Mākslas medības", kas ir jauno mākslinieku darbu izstāde un pārdošana. "Mākslas medības" notiks no 9. līdz 28. martam.

"Mākslas medības" ir Kalnciema kvartāla un Latvijas Mākslas akadēmijas sadarbības pasākums, jauno mākslinieku popularizēšanas platforma un mākslas darbu pieejamības nodrošināšana plašam interesentu lokam.

Atklāšanas laikā Kalnciema kvartāls kopīgi ar Latvijas Mākslas akadēmiju izvēlēsies vienu darbu, kura autoram tiks piešķirta balva – iespēja rīkot personālizstādi Kalnciema kvartāla galerijā. Līdzās tam pasākuma laikā varēs satikt pašus māksliniekus, kā arī saņemt konsultācijas par darbu izvēles jautājumiem. Pasākuma laikā varēs satikt pašus māksliniekus, kā arī saņemt konsultācijas par darbu izvēles jautājumiem, piedalīties radošajās darbnīcās.

Kolekcija ar vairākiem simtiem Latvijas Mākslas akadēmijas studentu darbu būs pieejama laikā no 9. līdz 28. martam. Tā regulāri tiks papildināta ar jauniem darbiem. "Mākslas medības" būs atvērtas Kalnciema kvartāla galerijā un Vīnu veikala zālē katru dienu 12.00-22.00, izņemot svētdienas.

Jau iepriekšējos gados "Mākslas medības" guva plašu atsaucību sabiedrībā un, līdzīgi kā Latvijas Mākslas akadēmijas gadatirgū „Jarmarka”, cilvēki labprāt iegādājās mākslas darbus, kā arī pirmie varēja uzminēt, kuri autori būtu labs ieguldījums nākotnē.

Paralēli "Mākslas medībām" 9. martā 10.00  - 16.00 norisināsies arī tradicionālais zemnieku un amatnieku tirdziņš.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.kalnciemaiela.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.74406004sec.