Opera Hotel & Spa: Paradīze bērniem pašā Rīgas centrā

Katrs pieaugušais ļoti labi zina, ka bērnībā nekas nevarēja būt labāks par brīžiem, kad sajutāmies kā pieaugušie, proti, vecāki uzticēja kādu pienākumu vai iedeva naudu kāda pirkuma veikšanai.

Četrzvaigžņu viesnīcā Opera Hotel & Spa bērni pavisam noteikti jutīsies ievēroti un varbūt pat sajutīsies kā pieaugušie, jo viesnīcā izstrādāta īpaša programma bērniem - Kids Club, kuras ietvaros bērniem pat tiek piešķirta īpaša Kids Club biedra karte.

Vairāk par piedāvājumiem bērniem viesnīcā pastāstīja Opera Hotel & Spa mārketinga menedžere Kate Kalderovska.

Lai iepriecinātu ne tikai pieaugušos, bet arī bērnus, viesnīcā izveidots Kids Club jeb Bērnu klubs. Kids Club programmā iekļauta ir īpaša reģistrēšanās procedūra bērniem, mantu kaste kā pārsteigums numurā, bērnu ēdienkarte viesnīcas restorānā un bezmaksas dzēriens viesnīcas restorānā, uzrādot Kids Club biedra karti, Spa procedūras un īpašs izmitināšanas piedāvājums ģimenēm ar bērniem.

"Kids Club piedāvājums paredzēts bērniem līdz 12 gadiem, tomēr lielākoties to izmanto bērni līdz 10 gadu vecumam, īpaši aktīvi iesaistās bērni no četru līdz piecu gadu vecumam," informē Kate Kalderovska.

Ierodoties viesnīcā, bērniem tiek lūgts aizpildīt īpašu reģistrācijas karti, kur pašiem jānorāda savs vārds un jāuzzīmē pašportrets, pēc kartes aizpildīšanas bērniem pienākas ID karte, kur norādīts bērna vārds, uzvārds un kartes numurs, kā arī maza uzlīmīte, kas ID karti padara īpašu.

Viesnīcas restorānā, uzrādot Kids Club ID karti, bērni saņems bezmaksas dzērienu – piena kokteili, kakao vai glāzi sulas pēc izvēles. Restorānā tiek piedāvāta arī ēdienkarte bērniem, kur īpaši piedomāts par tieši bērniem saistošiem ēdieniem, piemēram, vistas zupiņa ar burtiņu, cipariņu makaroniem un dārzeņu bumbiņām vai plānās pankūkas ar šokolādi. Restorānā bērni var radoši izpausties, kur iespējams zīmēt uz bērnu ēdienkartes lapām un pēc tam paņemt līdzi.

"Pēc bērnu vecuma un dzimuma izvēlamies piemērotākās rotaļlietas un novietojam mantu kasti numuriņā kā pārsteigumu. Šajās mantu kastēs ievietojam mīkstās mantiņas, puzzles, koka klucīšus, lelles, rotaļu automašīnas, trauciņus, bumbiņas, flomāsterus, vasarā bērnus iepriecinām ar formiņām smilšu figūru veidošanai. Pašiem mazākajiem piedāvājam mantiņas patīkamai vannošanai," tā Opera Hotel & Spa mārketinga menedžere.

Interesanti, ka viesnīca piedāvā Spa procedūras ne tikai pieaugušajiem, bet arī bērniem, kur domājams īpaša piekrišana ir no meiteņu – topošo dāmu puses. Opera Hotel & Spa mārketinga menedžere informēja, ka vispieprasītākā procedūra bērnu vidū ir Šokolādes parafīna procedūra rokām, pēc kuras bērniem tiek pasniegts šokolādes saldējums.

Lai atpūta Rīgā būtu vēl patīkamāka, viesnīcas uzņemšanas nodaļas darbinieki iesaka atpūtas iespējas pilsētā, piemēram, doties uz Mežaparku un Zooloģisko dārzu, uz Jūrmalu un Līvu Akvaparku, bet vasarā uz pludmali. Ziemā viesiem iesaka apmeklēt Leļļu teātri, cirku, Dabas muzeju vai nesen atvērto bērnu zinātnes centru Zinoo.

Kate Kalderovska atklāj: "Tiek plānots projekts sadarbībā ar Hansa buss, proti, tiks izveidots speciāls ekskursiju maršruts ģimenēm ar bērniem uz Mežaparku un Zoodārzu. Ja projekts izdosies, to pavisam drīz varēs izmēģināt ikviens pilsētas viesis."

Vairāk informācijas interneta vietnē www.operahotel.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.67956495sec.