Radisson Blu Daugava Hotel uzbur kāzu atmosfēru

Līdz ar siltā laika tuvošanos un saules staru iespīdēšanu gan mājās, gan cilvēku sirdīs, pāri noteikti sāk plānot kāzu rīkošanas iespējas. Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv informē par iespēju priecīgo notikumu atzīmēt viesnīcā Radisson Blu Daugava Hotel.

Neaizmirstams skats uz Vecrīgu, izsmalcināts mielasts omulīgā atmosfērā, laulību ceremonija vai mičošanās rituāls viesnīcas Radisson Blu Hotel dārzā, romantiska kāzu nakts viesnīcas numuriņā, brokastis gultā, relaksācija viesnīcas atpūtas kompleksā. Par to visu padomāts viesnīcā Radisson Blu Daugava.

Viesnīcā iespējams rīkot kāzu svinības līdz pat 180 viesiem. Ja vēlaties vienu no savas dzīves svarīgākajiem notikumiem atzīmēt nelielā draugu un ģimenes lokā, tad viesnīcas komanda parūpēsies, lai arī mazas svinības būtu lieliski noorganizētas.

Viesnīcas Radisson Blu Daugava pasākumu organizatori jums ieteiks un parūpēsies par kāzām atbilstošu noformējumu, proti, svinīgi noformētiem galdiem, svecēm un ziediem. Tiem, kuri vēlēsies īpašu svētku noformējumu un neaizmirstamus kāzu vadītājus, tiks ieteikti vieni no labākajiem profesionāļiem savā jomā.

Jaunlaulātie un kāzu viesi novērtē augsto viesnīcas apkalpošanas līmeni un ēdināšanas pakalpojumus, lielisko skatu uz likteņupi Daugavu un Vecrīgu, kā arī patīkamo atmosfēru viesnīcas dārzā.

Šobrīd jau vairāki datumi kāzu rīkošanai vasarā ir aizņemti, tāpēc vērts pasteigties ar telpu rezervēšanu. Ieteicams telpas svinībām rezervēt jau pusgadu iepriekš.

Vairāk informācijas Jums sniegs viesnīcas Radisson Blu Daugava pasākumu organizatori pa telefonu +371 6706 1273.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,


1st-studio.com
,


Nikos Travel
,


Estravel Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.73904109sec.