11. novembra krastmalā 4. maijā notiks "Pavasara sporta festivāls"

4. maijā, Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienā, ikviens rīdzinieks un pilsētas viesis aicināts piedalīties "Pavasara sporta festivālā", kas risināsies 11. novembra krastmalā no pulksten 10.30 līdz 17.00, kur iedzīvotāji varēs piedalīties stafešu skrējienā, skeitborda un skrituļošanas sacīkstēs, iesaistīties fotoorietēšanās sacensībās, kā arī pārbaudīt savus spēkus "Otrajās lielās virves vilkšanas sacensībās".

"Pavasara sporta festivāls" sāksies jau pulksten 10.30 ar stafešu skrējienu, kurā aicinātas piedalīties komandas no Rīgas izglītības iestādēm, tajā skaitā no skolām un profesionālajām izglītības iestādēm, augstskolām, kā arī brīvi organizētas komandas - draugi, domubiedri, darba kolektīvi. Pēc tam krastmalā sāksies skeitborda sacensības, kurās dalībnieki savus spēkus varēs pārbaudīt vairākās disciplīnās, tajā skaitā līnijslalomā, "streetstyle", speciālājā slalomā, "longboardā". Sacensībām nepieciešams pieteikties laicīgi, tādēļ ikviens interesents lūgts iepazīties ar sacensību nolikumu un pieteikšanās kārtību interneta vietnē: www.sports.riga.lv.

Tiem, kam labāk patīk atpūsties ne tik sportiski aktīvā gaisotnē kā skrituļojot, būs iespēja piedalīties fotoorientēšanās sacensībās "Iepazīsti Vecrīgu". Sacensības rīko, lai iesaistītu ikvienu iedzīvotāju, sākot no mazuļiem un beidzot ar senioriem, sportiskās un, vienlaikus, izzinošās aktivitātēs. Sacensību laikā dalībniekiem Vecrīgā būs jāmeklē kontrolpunkti, vadoties pēc fotogrāfijām, kurās iemūžināti Vecrīgas skatu un namu fragmenti. Tādējādi sacensību dalībnieki ne tikai sportiski kustēsies, bet vienlaicīgi iepazīs pilsētu, jo īpaši, Vecrīgu. Pieteikties sacensībām var īsi pirms tām. Informācija un sacensību nolikums pieejams interneta vietnē: www.sports.riga.lv.

Sportiskās aktivitātes 11. novembra krastmalā beigsies ar "Otrajām lielās virves vilkšanas sacensībām", kur iedzīvotājiem atkal būs iespēja pārstāvēt Daugavas labo un kreiso krastu, lai vienotos kopīgā sportiskā aktivitātē "Savilksim krastus kopā". Reģistrācija virves vilkšanai sākusies jau ir sākusies, un dalībniekiem ir jāreģistrējas interneta vietnē: www.riga.lv, izvēloties, kurā komandā startēt -  Labā vai Kreisā krasta. Sacensību dienā vajadzēs tikai atzīmēties un saņemt īpaši veidotu dalībnieka nozīmīti.

Pirmo reizi 4. maijā tiek rīkots tik vērienīgs sporta pasākums, tādēļ iedzīvotāji tiek aicināti nepalikt mājās, bet nākt ārā un svaigā gaisā kopā ar saviem draugiem un ģimeni piedalīties sportiskās aktivitātēs krastmalā, bet pēc tam baudīt plašo kultūras programmas, kas jau no pulksten 17.00 pēcpusdienā līdz pat vēlam vakaram tiek plānota turpat, 11. novembra krastmalā.

Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienas svinībās atbalsta Rīgas dome. Svētku pasākumu programma pieejama interneta vietnē: www.riga.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
Latvija 6 EUR
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
17 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.78158498sec.