Kultūras pils Ziemeļblāzma atvēršanas svētki 4. un 5. maijā

Kultūras pils ZIEMEĻBLĀZMA pēc vērienīgās rekonstrukcijas ver durvis plašam publikas lokam. Atklāšanas pasākumi, kas aizsākas  Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienā, plānoti gan parka dārzā, gan pils telpās,  aicinot apmeklētājus uz daudzveidīgu programmu gaišās, modernās, un autentiski atjaunotās pils telpās.

Parka centrālajā laukumā jau desmitos no rīta pūtēju orķestra AUSEKLĪTIS defilē, brīvdabas koncertprogrammu turpina pūtēju orķestris FANFARA, bērnu vokālie ansambļi un Ginta Ceplenieka grupas kori ar populārās mūzikas repertuāru.

Divos dienā ar dziesmām no kinofilmām skatītāju iemīļotas aktrises- Maija Doveika un Karīna Tatārinova, bet četros pēcpusdienā uz brīvdabas skatuves iznāk Žoržs Siksna.

Bez piecām piecos ar īpašu koncertprogrammu  - Samanta Tīna. Dziesmotu dāvanu  Kultūras pils ZIEMEĻBLĀZMA atklāšanas svētkos sagatavojuši arī mūziķi Andris Ērglis, Lauris Reiniks, kā arī CREDO.

Pils Lielajā zālē 4. maijā 11.00 Svinīga Kultūras pils atklāšanas ceremonija ar Rīgas koru, pūtēju orķestra un solista Jāņa Apeiņa piedalīšanos. Kamerzālē no divpadsmitiem dienā muzicē Augusta Dombrovska mūzikas skolas audzēkņi, kultūras pils bērnu vokālais ansamblis un citi pils kolektīvi.

5. maijā centrālajā parka laukumā skatuves programma sākas jau divpadsmitos dienā ar MOMO, ASSEMBLY SINGERS, Markusa Rivas, modernās deju grupas RITMS DOUBLE FACED EELS, Jeny May, kā arī Ievas Kerēvicas, Daumanta Kalniņa un profesionālā pūtēja RĪGA uzstāšanos. Lielajā zālē 15.00 un 16.30 RĪGAS BALETA TEĀTRIS ar Raimonda Paula Dvēseles stīgām, bet kamerzālē Augusta Dombrovska mūzikas skolas audzēkņu un citu Kultūras pils ZIEMEĻBLĀZMA amatieru kolektīvu priekšnesumi. 17.00 uz svētku skatuves Ilonas Prenass un Jānis Brumaks, bet 17.30 dīdžejs TREF.

Kultūras pils ZIEMEĻBLĀZMA atklāšanas reizē skatītājiem sagatavojusi daudzveidīgu un krāšņu programmu ar iespēju aplūkot majestātiskās telpas un skaisto parku, piedalīties radošajās darbnīcās un sporta aktivitātes, ieklausīties mūzikas skaņās un balsīs pils atvēršanas svētkos.  Ieeja bez maksas .                                    

Vairāk informācijas interneta vietnē www.kulturasapvieniba.riga.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 26.04.2024 TALKA | Vīna darītavas "ABAVAS" teritorijā Tukuma TIC
Abavas vīna darītava aicina uz pavasara talku pie sevis Tukuma pusē 26.aprīlī no pulksten 9:00. Būs kopīga apkārtnes, ābeļdārza sakopšana, sidra | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56010294sec.