Rīgas Cirks atklāj vasaras sezonu

Rīgas Cirks atklāj vasaras sezonu. No 2013. gada 6. jūnija, visas vasaras garumā, Rīgas Cirkā skatāmas cirka izrādes "Vasaras revija - Cirks un Maģija." Rīgas Cirks saviem skatītājiem piedāvās iespēju ielūkoties un izjust aizraujošās maģijas un sagrozītās realitātes pasauli kopā ar Norvēģijas cirka dīvas, iluzionistes un maģijas triku meistares, Evas Julia Christiie līdz šim Latvijā neredzēto šovu kurā dažādās burvju kastēs izgaist un no jauna parādās gan cilvēki, gan tīģeri, lauva, pitoni, kaķi, mazi un lieli suņi. Evas Julia Christiie šovā uzstāsies mākslinieki no Spānijas, Francijas, Somijas, Krievijs un Nikaragvas.

"Jau ceturto gadu pēc kārtas arī vasaras periodā, kad vairums kultūras iestādes ir slēgtas, Rīgas Cirkā rādīsim izrādes. Šogad programmas tēma ir maģija. Jaunajā programmā kopā ar Latvijas māksliniekiem piedalīsies astoņu valstu mākslinieki, kopā veidojot divu stundu garu, aizraujošu cirka izrādi, kurā vienlīdz talantīgi ir gan gaisa vingrotāji, žonglieri, klauni, jātnieki un ekstremāli akrobāti, gan noslēpumaino burvestību un maģijas meistari ar apskaužamu roku veiklību un ilūzijas pārvērtībām," informē Rīgas Cirka direktore un mākslinieciskā vadītāja Lolita Lipinska.

Cirka manēžā būs redzams arī ukraiņu mākslinieku ansamblis, kas demonstrēs priekšnesumu "Ikariešu spēles uz motocilkiem", proti uz braucoša motocikla atmuguriski guļošs mākslinieks uz savām kājām noturēs  un dažādos salto kūleņos lidinās savu partneri. Kaislīgu čigānu deju zirga mugurā izpildīs publikas iemīļotais jātnieks uz zirga. Gaisa priekšnesumu uz vertikālās virves demonstrēs starptautisku festivālu laureāts, Rīgas Cirka studijas jaunais mākslinieks, savukārt jokus dzīs un publiku izklaidēs klauns Miks.

Programmas "Vasaras revija – Cirks un Maģija" izrādes Rīgas Cirkā skatāmas no 6. jūnija līdz 24.'augustam, katru otrdienu un ceturtdienu pulksten 18:30 un sestdienās 13:00. Precīzs izrāžu grafiks atrodams mājas lapā www.cirks.lv . Biļetes pieejamas Rīgas Cirka, Biļešu Serviss un Ticketpro biļešu kasēs.

Par "Rīgas Cirku":

"Rīgas Cirks" ir uzbūvēts 1888.gadā. Idejas autors ir slavenais cirka mākslinieks Alberts Salamonskis. Ēkas arhitekts un savas jomas novators ir Jānis Fridrihs Baumanis, kas cirka ēkas karkasa konstrukcijā izmantojis dzelzceļa sliedes. Kopš 1986.gada ar Rīgas izpildkomitejas lēmumu "Rīgas Cirks" ir atzīts par "Vietējas nozīmes arhitektūras pieminekli". 2003.gada 11.novembrī ar Kultūras ministrijas rīkojumu Rīgas Cirka ēka tika atzīta kā "Valsts nozīmes Arhitektūras piemineklis".


Vairāk informācijas:

Agita Pudule

Rīgas Cirka sabiedrisko attiecību speciāliste,e-pasts: [email protected], mob. +371 26354036


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47547793sec.