Aicina uz semināru "Gatavojoties atvaļinājumam jeb Kas noteikti jāzina, plānojot ceļojumu?"

2013. gada 7. jūnijā pulksten 14:00 ES māja aicina ikvienu interesentu apmeklēt semināru "Gatavojoties atvaļinājumam jeb Kas jāzina, plānojot ceļojumu?". Seminārā būs iespēja vairāk uzzināt par dokumentu sagatavošanu ceļojumam, vīzu nokārtošanu, iespējām saņemt palīdzību, esot ārvalstīs, komplekso tūrisma pakalpojumu iegādi un citiem praktiskiem padomiem, kas var noderēt, plānojot atvaļinājumu.

Gatavošanās atvaļinājumam ir patīkama nodarbe, tomēr parasti tā ir saistīta ar daudziem organizatoriskiem jautājumiem, par kuriem noteikti nedrīkst aizmirst, it sevišķi, ja ceļojumā dodaties kopā ar bērniem.

Lai ceļojums būtu patīkamiem iespaidiem bagāts un nekļūtu par negaidītu situāciju un stresa virpuli, ieteicams ieklausīties vienkāršos, tomēr būtiskos padomos. ES mājas organizētajā seminārā varēs vairāk uzzināt par personas dokumentu sagatavošanu ceļošanai, vīzu nokārtošanu, konsulāro palīdzību, komplekso tūrisma pakalpojumu iegādi, pirkumiem internetā (tūrisma pakalpojumu piedāvājums kolektīvās iepirkšanās portālos, viesnīcu rezervācija un aviobiļešu iegāde internetā), automašīnu nomas pakalpojumu izmantošanu ārvalstīs, strīdu un pārrobežu strīdu risināšanu ES, drošu maksājumu karšu lietošanu ārvalstīs, Eiropas veselības apdrošināšanas kartes (EVAK) piedāvātajām iespējām u.c.

Seminārā interesentus informēs un uz jautājumiem atbildēs eksperti no Ārlietu ministrijas Konsulārā departamenta Konsulārās palīdzības nodaļas, Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC), Nacionālā veselības dienesta, Latvijas Komercbanku asociācijas u.c.

Tā kā vietu skaits ir ierobežots, aicinām interesentus pieteikties jau iepriekš, rakstot uz e-pasta adresi [email protected] vai zvanot pa tālruni 67085445.

Atgādinām, ka visi pasākumi ES mājā ir bezmaksas!

Papildu informācija:

Juta Šteinerte, Eiropas Savienības mājas Zināšanu, sarunu un mākslas istabu vadītāja Tālr.67085446, e-pasts: [email protected].


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52534604sec.