Aicina uz īstu kāpostlauku Rīgas centrā

Berga Bazārs pilsēta pilsētā, celta uz kāpostu lauka. No 8. Līdz 10.jūlijam Berga Bazārs ieskauts starp Marijas, Dzirnavu un Elizabetes ielu pēc turpat 130 gadiem uz vairākām dienām atkal taps par īstu kāpostu lauku.

Ar atskatu vēsturē viesnīca Hotel Bergs atzīmē 10. gadadienu, bet atjaunotais  Berga Bazārs 20., kopš arhitekte Z. Gaile ar pietāti pret kultūrvēsturisko mantojumu, to atdzīvināja Bergu dzimtas mantinieku vārdā.

Izcilais pilsētbūvnieks Kristaps Bergs Berga Bazāra ideju patlaban esošajā vietā, kur toreiz bija Rīgas priekšpilsētas kāpostu lauki, sāka īstenot 19. gs. Eiropas arhitektūrā unikālais pasāžas ansamblis ar 130 tirdzniecības vietām izsmalcinātajai Rīgas publikai un pilsētas viesiem tika izveidots starp 1887. – 1900. gadu.

Kāpostlauka atklāšana Berga Bazārā notiks 8. jūlijā.

Informācija par Hotel Bergs

HOTEL BERGS galvenais darbības veids ir viesnīcas un restorāna pakalpojumu sniegšana. Viesnīca HOTEL BERGS specializējas uz no ārvalstīm ienākošo un reģionālo tūrismu, piedāvājot viesu izmitināšanas un ēdināšanas pakalpojumus, iespēju organizēt dažāda veida saviesīgus pasākumus, konferences un seminārus, kā arī rīkojot izbraukumu banketus.

Viesnīca tika atvērta 2003. gadā, tā saviem viesiem un klientiem piedāvā 38 plašus, individuāli projektētus un iekārtotus viesu apartamentus (45–80m²), kas piemēroti gan īsam, gan ilgstošam uzturēšanās laikam. Kopš 2009. gada papildus līdzšinējam pakalpojumu klāstam tiek piedāvāta atpūta un saviesīgi pasākumi lauku rezidencē – RŪMENES MUIŽĀ, kas atrodas 100 km attālumā no Rīgas.

Par uzņēmuma panākumiem liecina 2008. gadā iegūtais Atbilstības sertifikāts, kas apliecina saņēmēja atbilstību piecu zvaigžņu klasifikācijas kategorijai. 2008. gadā viesnīca uzņemta pasaules prestižākajā mazo viesnīcu aliansē SLH kā vienīgā viesnīca no Rīgas. HOTEL BERGS pēdējos darbības gados saņēmis vairākas vietēja mēroga un starptautiskus atzinības:

· viesnīca HOTEL BERGS izvirzīta prestižajam starptautiskajam konkursamEuropean Business Awards 2012 kategorijā Customer Focus

· viesnīca atzīta starptautiskajam konkursam The MICE Report Awards 2012kāTheBestLuxuryHotel viesnīca Latvijā

· britu izdevumsBusinessDestinationsviesnīcu godalgojis par vadošo viesnīcu Latvijā Pasaules luksuss viesnīcas balvai 2009

· britu izdevums CondeNastJohansens izvirzījis HOTEL BERGS apbalvojumamIzcilākā viesnīca dizaina un inovāciju jomā 2009

· restorāns BERGS iekļauts starp 50 labākajiem restorāniem Eiropā portāla TheEuropean 50 bestrestaurants topā

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46201611sec.