Inese Galante ar jaunu programmu uzstāsies Rīgas Domā

2013. gada 9. jūlijā, ieskandinot festivālu "Summertime – aicina Inese Galante" Inese Galante, spožais, liriskais un glāsmainais latviešu soprāns, kopā ar ērģelnieku Aivaru Kalēju vienosies jaunā programmā, koncertā "The Soul of Riga" Rīgas Domā. Jaunā programma sastāvēs no klasiskās mūzikas dižgaru kompozīcijām. Liriskais soprāns un samtaini bagātie ērģeļu tembri, piepildīs Rīgas Domu ar neticamu spēku un krāšņumu, bet sirdis ar mīlestību un harmoniju.

Koncerts "The Soul of Riga" ir kā "uvertīra" IX Starptautiskajam mūzikas festivālam "Summertime – aicina Inese Galante". Tā ir lieliska iespēja jau jūlija vidū dzirdēt valdzinošās skaņas, kas turpinās skanēt no 12. – 18. augustam Dzintaru koncertzālē. Izcili mūziķi, neaizmirstamas emocijas, pasaules atpazīstamība kopā ar draudzīgu atmosfēru ir tas, kas raksturo Ineses Galantes vadībā izauklētos festivāla koncertus!

Kaut arī ilgu laiku viņa dzīvo ārpus dzimtenes, latviešu publika vienmēr ir bijusi viņas sirdī, tāpēc Inese Galante arvien ar prieku atgriežas mājās. Pasaulē pieprasītā un ikvienā operas metropolē gaidītā operdīva savā koncertā klausītājiem dāvās pašu dārgāko - mīlestību pret mūziku. Viņas balss ir kā briljants, kurš laistās smalkās mūzikas niansēs un pārdzīvojumos. Viņas sniegums valdzina ar sirsnību, perfektu meistarību un jūtu dziļumu, ar kuru māksliniece dāsni dalās ar saviem klausītājiem. Maigās balss tembrs it kā aiznes klausītājus citā pasaulē, paceļoties virs ikdienišķā un pasaulīgā.

Biļetes tirdzniecībā no 3. jūnija "Biļešu Serviss" kasēs. Koncertu organizē "Ineses Galantes Fonds".


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38525891sec.