Restorāna Garage vadītājs Jānis Jenzis ar nepecietību gaida Selah Sue uzstāšanos festivālā Pestivals

Festivāls Pestivals Mežaparkā notiks jau otro gadu, un tajā uzstāsies daļa no Eiropas un pasaules populārākajiem māksliniekiem – nesen izziņotais Tinie Tempah, Eirovīzijas rekordiste Loreen, Selah Sue, Craig David un daudzi citi ārvalstu un latviešu mākslinieki.

Arvien lielāku interesi par šīs vasaras festivālu Pestivals izrāda ne tikai populārās mūzikas fani, bet arī Latvijā pazīstamas personības un sportisti. Sajūsmas vilnis pāršalca sociālos tīklus pirms dažām dienām, kad šī gada festivāla mākslinieku saraksts tika papildināts ar britu hip-hop zvaigznes Tinie Tempah vārdu.

Izcilais Latvijas izlases futbolists Māris Verpakovskis atzinis, ka viņam pirms spēlem iesildīties palīdz Eirovīzijas uzvarētājas Loreen mūzika, un ir priecīgs, ka šogad māksliniece viesosies Rīgā festivāla ietvaros. Tāpat, Latvijas sieviešu basketbola izlases kapteine Liene Jansone ar nepacietību gaida rumāņu izcelsmes mūzikas dīvas Innas uzstāšanos festivālā Pestivals, atzīstot ka basketbola spēlēm nepieciešamo enerģijas un cīņasspara lādiņu gūst tieši no Innas mūzikas. Par Kreigu Deividu (Craig David) atzinīgi izsakās arī latviešu skeletonists, vairākkārtējs Pasaules kausa izcīņas uzvarētājs Martins Dukurs, atceroties šo mākslinieku kā vienu no bērnības mīļākajiem dziedātājiem, bet par jauniešu siržu lauzēju Ēriku Sādi (Eric Saade) fano Iveta Feldmane, un pašmāju mūzikas eksperts Uldis Rudaks uzskata, ka tieši grupai Early Morning Rebel izdosies iekustināt festivāla Pestivals publiku.

Šovasar Rīgā jau otro reizi viesosies beļģu dziedātāja Selah Sue, par ko sajūsmu izrādījis latviešu uzņēmējs, ekskluzīvā vīna bāra un restorāna Garage dibinātājs, Jānis Jenzis. Garage restorānā Selah Sue viesojusies jau pagājušā gada nogalē, kad Rīgā uzstājās pirmoreiz. Uzņēmējs atzinis, ka mākslinieces šovu festivālā Pestivals ar nepacietību gaida visa restorānā komanda, kas Selah Sue daiļradi šajā laikā iemīlējuši vēl vairāk.

Pestivals šogad pulcēs plašu ārzemju un vietējo mūziķu sastāvu, ieskaitot Tinie Tempah, Melody Thornton Of The Pussycat Dolls, Eric Saade, pašmāju grupas Dzelzs Vilks un Astro’n’out, Fēlikss Ķiģelis un daudzus citus. Šobrīd "Biļešu Serviss" tīklā pieejamas divu dienu biļetes, kā arī vienas dienas biļetes sākot ar 10 latiem ierobežotā skaitā līdz nākamā mākslinieka izziņošanai; Pestivals 2012 un Pestivals koncertu sesijas apmeklētājiem ar saglabātu festivāla aproci vai koncerta biļeti – 10% atlaide 2 dienu biļetes iegādei.

Restorāna Garage vadītājs Jānis Jenzis ar nepecietību gaida Selah Sue uzstāšanos festivālā Pestivals:

Latvijas basketobola izlases kapteine Liene Jansone aicina uz festivālu Pestivals:

Izcilais latviešu futbolists Māris Verpakovskis priecājas par Loreen viesošanos festivālā Pestivals:

Iveta Feldmane komentē Ērika Sādes mūziku:

Uldis Rudaks komentē Early Morning Rebel:

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.89405704sec.