200 000 EUR Biznesa augstskolas Turība studentam

Lai iedvesmotu un iedrošinātu Latvijas uzņēmīgākos jauniešus sekot savam dzīves aicinājumam, Biznesa augstskola Turība ikvienam 2013./2014. studiju gada bakalaura, maģistra vai doktora studiju programmas pirmā studiju gada studentam piedāvā iespēju savā īpašumā iegūt 200 000 EUR sava sapņa piepildīšanai.

Biznesa augstskolas Turība akcionārs un Attīstības padomes priekšsēdētājs Aigars Rostovskis: "Latvijas sabiedrībā nepieciešami ambiciozi un drosmīgi cilvēki, kuru skaits šobrīd ir nepietiekams. Tāpēc Biznesa augstskola Turība nāk klajā ar līdz šim nebijušu izaicinājumu augstākajā izglītībā Latvijā. Šodien ikvienam ir iespēja ielikt pamatus, lai pēc pirmā studiju gada Turībā savā īpašumā iegūtu 200 000 EUR. Ja šogad augstskolas bakalaura, maģistra un doktora studiju programmās tiks imatrikulēti 2 500 studenti, savukārt 2013./2014. studiju gadu veiksmīgi noslēgs 2 000 pirmā studiju gada studenti, viens no viņiem saņems naudas balvu kāda sava sapņu projekta realizācijai. Ar šo aicinājumu mēs provocējam sabiedrību uz aktīvu darbību un mēģinām raisīt uzdrīkstēšanos un ambīcijas jauno cilvēku dzīvēs. Jo mums būs vairāk šādu proaktīvu cilvēku, jo lielākas iespējas mums radīt nacionālās buržuāzijas paaudzi, kas iegulda Latvijas kopējā ekonomikas attīstībā!"

Kā skaidro A. Rostovskis, idejai nav jābūt smalki izstrādātam biznesa projektam. Students varēs pieteikt jebkuru savas dzīves sapni. "Mēs izskatīsim jebkāda veida izaicinājumu – kosmosa kuģa būvēšana vai nanotehnoloģiju projekts, ģimenes kafejnīcas vai pasaulē slavenas viesnīcu ķēdes viesnīcas vadīšana, labdarības akcija vai pasaules apceļošana –, ko veiksmes gadījumā ar iegūto starta kapitālu būs iespējams realizēt.

Projektu iespējams īstenot, pragmatiski un pārdomāti izvērtējot šogad imatrikulēto studentu skaitu augstskolā. 200 000 EUR naudas balvas konkurss tiks rīkots pie nosacījuma, ka 2013./2014. studiju gadā tiks imatrikulēti 2 500 pirmā studiju gada studenti visās bakalaura, maģistra un doktora studiju programmās un 2013./2014. studiju gada beigās pirmā studiju gada studentu skaits nebūs mazāks par 2 000.

Naudas balvu sava sapņa īstenošanai saņems viens augstskolas 2013./2014. studiju gada pirmā studiju gada students, kurš iegūs augstāko novērtējumu savas idejas prezentācijā. Lai pretendētu uz iespēju saņemt  200 000 EUR, jākļūst par Biznesa augstskolas Turība bakalaura, maģistra vai doktora studiju programmas pirmā studiju gada studentu, līdz 2013. gada 31. augustam noslēdzot studiju līgumu un kļūstot imatrikulētam 2013./2014. studiju gada pirmajā studiju gadā. Pretendentiem secīgi jāapgūst noteiktā studiju programma, jāizpilda līguma par izglītības iegūšanu nosacījumi un cītīgi jāgatavojas augstskolas izsludinātajam konkursam. Ik dienu topošie speciālisti saņems padomu un palīdzību no kvalificētiem augstskolas mācībspēkiem un izmantos plašus augstskolas studiju resursus, lai labāk sagatavotos savas idejas izvirzīšanai konkursam un prezentēšanai.

Konkurss notiks trijās kārtās, kur studentu iesniegtās idejas vērtēs un naudas balvas ieguvēju noteiks speciāli izveidota komisija, publiskais balsojums internetā un konkursa žūrija, kuras sastāvā būs tūrisma, uzņēmējdarbības, tiesību un komunikācijas nozares pārstāvji. Naudas balvu konkursā saņems viens augstskolas 2013./2014. studiju gada pirmā studiju gada students, kura idejas prezentācija atzīta kā labākā.

Plašāka informācija atrodama www.turiba.lv.

Veikt šāda veida ilgtermiņa ieguldījumu 200 000 EUR apmērā kādam no nākamajiem Latvijas izaugsmes radītājiem iespējams, pateicoties Turības 20 gadu ilgai un veiksmīgai pieredzei uzņēmējdarbībā, stabiliem reflektantu uzņemšanas rādītājiem un finansiāli pārdomātam lēmumam.

200 000 EUR naudas balva novērtētākajai studenta idejai un dzīves izaicinājumam ir veltījums Turības nozīmīgajā jubilejā. Biznesa augstskola Turība, kas svin savas pastāvēšanas divdesmito dzimšanas dienu, šogad jau vairakkārt apliecinājusi pateicību ikvienam, kas bijis līdzās gan ikdienā, gan svētkos, un sarūpējusi dāvanas mācībspēkiem, darbiniekiem, partneriem, absolventiem un studentiem.

Turība ir viena no pirmajām un lielākajām privātajām augstskolām Latvijā, kas šogad atzīmē savas pastāvēšanas divdesmitgadi. Biznesa augstskolā Turība, kas dibināta 1993. gadā, ir mūsdienīgas mācību telpas, moderna bibliotēka, studentu pilsētiņa – viesnīca un sporta zāle. Augstskolai ir četras filiāles - Liepājā, Cēsīs, Talsos un Jēkabpilī. Turība ieguvusi starptautisku atpazīstamību - ārvalstu studentu skaits 2012./2013. studiju gadā veidoja 7% no kopējā studējošo skaita augstskolā. Turība ir pirmā augstskola Baltijā un Skandināvijas valstīs, kas saņēmusi ANO Pasaules tūrisma organizācijas akreditāciju un starptautiski atzītu ekspertu novērtējumu - UNWTO TedQual sertifikātu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Latvija
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
17 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64639592sec.