Dome Hotel & SPA saņem prestižo World Travel Award balvu kā Latvia's Leading Hotel 2013

Rīgas viesnīca Dome Hotel & SPA nupat ieguvusi prestižo World Travel Awards balvu kā Latvia's Leading Hotel 2013, kas ir liels pagodinājums gan viesnīcas vadībai un kolektīvam, gan kā apstiprinājums viesiem patiesi izcilai atpūtai. Travelnews.lv sarunājās ar Dome Hotel & SPA pārdošanas direktori Ainu Mihejevu, kura vairāk pastāstīja par saņemto apbalvojumu un tā nozīmi viesnīcai.

"World Travel Awards ™ atbalsta un attīsta ceļojumu un tūrisma nozari visā pasaulē, apzinot, apbalvojot ar izcilību un iedvesmot nozares pārstāvjus pastāvīgi paaugstināt savu produktu pakalpojumu un piedāvājumu standartus. Katru gadu, WTA vada visaptverošu programmu ar virkni dažādām balvām, atzīmējot nozares vissvarīgākos faktorus un produktu piedāvājumu. Balvas tiek pasniegtas visos trīs līmeņos: valsts, reģionālā un pasaules balva," par konkursu informē Aina Mihejeva.


Dome Hotel & SPA pārdošanas direktore turpina par konkursa norisi: "Balsošanas process ir pieejams on-line, un gada laikā tiek veikta komunikācijas kampaņa, kas mudina pasaules valstu līdzdalību. Lielākoties balsojumus veic kvalificētie nozares profesionāļi. Tomēr arī viesnīcas klienti, gan ārzemju, gan vietējie, kurus mēs uzrunājām, piedalījās šajā balsojumā."


"Jebkurš mūsu apbalvojums ir vērtējams kā mūsu klientu pateicība mums. Viesmīlības nozare šajā ziņā ir visjūtīgākā nozare, jo šeit sasniegumi ir iespējami tikai izpelnoties klientu uzticību un mīlestību un noturot to ilgā laika posmā. Līdz ar to, Leading Hotel 2013 apbalvojums ir ļoti būtisks, lai citi mūsu nākotnes viesi zinātu, ka, jā, šī vieta ir izpelnījusies atzinību, es arī vēlos turp doties. Tieši tā arī ir patiesākā reklāma mūsu nozarē – no ieteikumiem, no atzinībām un labiem vārdiem."


"Savukārt kolektīvam šāds apbalvojums ir apliecinājums, ka mēs rīkojamies pareizi, mēs darām labu darbu un to darām no sirds. Apbalvojumu uztveram kā mūsu viesu pateicību, kas veicina darbinieku motivāciju, rada vēlēšanos pilnveidoties. Un šo lietu dēļ mēs arī esam viesmīlības nozarē, patiesībā, šo lietu dēļ mēs arī dzīvojam – lai kāds mums par mūsu dzīvi un darbu pateiktu paldies."


Vairāk informācijas interneta vietnē www.domehotel.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48655486sec.