World Travel Awards paziņo uzvarētājus– Grand Palace Hotel kā Latvijas Vadošā Biznesa Viesnīca 2013

Schlössle Hotel Group ar lepnumu paziņo, ka Grand Palace Hotel Rīgā ir ieguvusi prestižo World Travel Awards balvu kā Latvijas Vadošā Biznesa Viesnīca 2013.

Šī balva tiek piešķirta par izciliem panākumiem viesnīcām visā pasaulē. Grand Palace Hotel jau 8 gadus ir ieguvusi prestižo Latvijas Vadošās Viesnīcas statusu un tagad tā saņem balvu arī kā Latvijas Vadošā Biznesa Viesnīca 2013.

Wall Street Journal pielīdzinājis World Travel Awards apbalvojumu kā ‘Oskaru’ starptautiskajā tūrisma industrijā. Nodibināta 1993. gadā, World Travel Awards godalga ir tūrisma un viesmīlības industrijas atzīta visā pasaulē, kā vislielākā atzinība un sasniegums par izcilu produkta un servisa kvalitāti.  

Šis nozīmīgais pasākums pulcē simtiem uzņēmumu vadītājus un lēmumu pieņēmējus no Eiropas ceļojumu un tūrisma industrijas.

"Šī balva ir atzinība katram mūsu viesnīcas darbiniekam par pozitīvo attieksmi un smago darbu", saka Bernhards Loews, Grand Palace Hotel ģenerāldirektors.

"Mūsu darbinieki ir mūsu lielākā vērtība un to izcilais sniegums kopā ar draudzīgo attieksmi liek viesiem pie mums atgriezties atkal un atkal. Mēs esam lepni par to, ka mūsu viesnīca ir ieguvusi šo balvu."

Ziņas par apbalvojumu un ceremoniju ir atrodamas www.worldtravelawards.com

Vairāk informācijas interneta vietnē www.grandpalaceriga.com


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
6 EUR
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47196484sec.