Riga Style Hostel uzņem ārzemju studentus

Kad tiek aizvadīta vasaras sezona un ceļotāju daudzums ir samazinājies, Rīgā ierodas ārzemju studenti, kuri savas mācības uzsāk vai turpina tieši Latvijas galvaspilsētas augstskolās un viņu starpā aktuāls kļūst jautajums par dzīvesvietu. Visbiežāk par savām pagaidu mājām  studenti  izvēlas augstskolas piedāvātās kopmītnes, dzīvokļus un hosteļus.

Riga Style Hostel saņem neskaitāmus zvanus un e-pastus no ārzemju studentiem ar jautājumiem par izmitināšanu ilgtermiņā un jau otro gadu pēc kārtas piedāvā ne tikai istabu, bet arī dzīvošanu pašā Rīgas centrā, mājīgā, pat ģimeniskā gaisotnē. Vispieprasītākās, protams, ir privatās istabas ,kur dzīvošana paredzēta vienam vai diviem cilvēkiem, tomēr jaunieši neatsakās arī no vairākvietīgām istabām, kurā var būt kopā ar saviem draugiem. Dzīvošanai nakstsmītnē Riga Style Hostel akcents tiek likts uz to, ka, salīdzinot ar dzīvokļiem, studentam nav atsevišķi jāmaksā par komunālajiem pakalpojumiem un citām kominikācijām. Tas viss tiek nodrošināts hostelī, tai skaitā WiFi pieslēgums. Students var skatīties TV atpūtas telpā, uzlikt sev tīkamu mūzikas CD, pagatavot maltīti virtuvē utt. Par pieņemamu samaksu hostelis nodrošina veļas mazgāšanas un dokumentu izdrukas pakalpojumus .

Hostelī uz vietas vienmēr ir personāls, kurš ne tikai rūpējas par tīrību istabās un koplietošanas telpās, bet arī ir izpalīdzīgs un pretimnākošs viesiem. Sabraucot ārzemju studentiem , veidojas draudzīga un kopīga atmosfēra. Šo gaisotni pastiprina pasākumi Riga Style Hostel telpās un ekskursijas ar busiņu.

Jyri Zheng hostelī dzīvo jau otro mācību gadu un viņš par to teic: "Es uzskatu, ka Riga Style Hostel ir ļoti komfortabls  un tā atrašanās vieta ir patiesi ērta. Tuvumā atrodas Autoosta, Vecpilsēta, bet paša hosteļa atrašanās vieta ir klusa un droša. Vislabakais, kas var būt šajā hostelī - tas ir personāls!  Darbinieces ir ne tikai skaistas un laipnas, bet arī ļoti izpalīdzīgas un iekļauj mani kā savā ģimenē jau no pirmā brīža. Riga Style Hostel ir silta un mājīga vieta".

Arī Mustafa Mossa uz Riga Style Hostel atgriezies otrreiz: "Esmu ārzemju students, kuram ir svarīga apkārtējā vide dzīvošanai un mācībām. Riga Style Hostel atbilst daudziem man nepieciešamajiem standartiem.  Man patīk hosteļa mājīgums un tajā pašā laikā es nejūtos, ka atrastos hostelī, jo te ir viss nepieciešamais – ērta gulta, tīra virtuve, veļas mašīna, internets utt. Tāpat arī hostelis ir stilīgs ar dizainu, attiecībā par tā dažādām metropolēm. Turklāt personāls ir ļoti draudzīgs un atsaucīgs."

Laipni lūdzam studentus savās jaunajās pagaidu mājās! Vairāk informācijas interneta vietnē www.rigastylehostel.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.12758088sec.