Saules muzejā notiks izstāde "Latvisko darinājumu rudens karuselis"

Saulainā rudens dienā, priecājoties par krāsainajām lapām, mūs pārņem patīkama prieka un laimes sajūta. Lai tumšajās rudens dienās atsauktu atmiņā šīs patīkamās emocijas un to, cik daudzveidīga ir Latvijas makslinieku darbība, Saules muzejs ir uzsācis jaunu projektu, kas notiks katru mēnesi.

Sākot ar 10. novembri sāksies pirmā izstāde "Latvisko darinājumu rudens karuselis", kurā būs vērojami divpadsmit mākslinieku darbi. Visi interesenti varēs iegūt gan plašāku informāciju par autora radošo darbību, gan arī  iespēju, darbiņus iegādāties.

Rudens karuselī Mārīte Priede mums parādīs dažādu priekšmetu dekorēšanu dekupāžas tehnikā. Ikviena pircēja vēlmes īstenos sagatavotās Raivo Valtera grieztās sveces un Andra Gūtmaņa etnogrāfiskā stilā veidotās sudraba rotas. Formu daudzveidību baudīsim Mihaila Civčinska papīra, auduma kastītēs un teātra somiņās. Jaunas idejas gūsim Ievas Sudrabas – Leinātes veidotajos foto rāmīšos un vēja zvanos no dabas un floristikas materiāliem. Izbaudīsim rudens krāsas Aijas Ausējas-Rudzītes zīda un keramiķa Jura Tumulkāna darbos. Priecēsim acis Laimas Madalānes – izšuvumos, meitas Aigas pērļotajās rotās, Ērikas Kalniņas un Madaras Ūdres izgatavotajos  dabīgas ādas aksesuāros, kā arī uzņēmuma IK "Ideju dizains" gleznotajās un pašdarinātajās apsveikuma kartītēs.

Nāc pēc iespaidiem uz Saules muzeju un iegriez rudens karuseli arī TU!

Izstādes apmeklējums visiem interesentiem par brīvu!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63171601sec.