Novembris Ķīpsalā sāksies ar skaistuma svētkiem – izstādi "Baltic Beauty 2013"

No 1. līdz 3. novembrim Ķīpsalā notiks krāšņākais un iedvesmojošākais skaistuma industrijas pasākums – 9. Baltijas apvienotais skaistumkopšanas projekts "Baltic Beauty 2013". Apmeklētāji varēs iepazīties ar jaunākajiem produktiem un aktuālākajām skaistumkopšanas tendencēm, saņemt profesionāļu konsultācijas, smelties idejas aizraujošos un košos skaistuma industrijas konkursos, kā arī iedvesmoties un baudīt skaistuma svētkus!

"Izstādē ikviens sev atradīs ko noderīgu – gan skaistumkopšanas nozares profesionāļi, kas vēlas pilnveidot savus sniegtos pakalpojumus un paaugstināt kvalifikāciju, gan tūkstošiem interesentu, kas novērtē izstādes sniegtās iespējas – iepazīties ar jaunumiem un iegādāties sev piemērotākos produktus par iepazīšanās cenām, saņemt speciālistu konsultācijas un vienkārši gūt prieku un smelties idejas," atzīst izstādes sadaļas "Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule" projekta vadītāja Kristīne Čerņavska.

Kosmētikas pirmizrādes un profesionāļu konsultācijas

Šogad izstāde lepojas ar rekordliels dalībnieku skaits – 320 skaistumkopšanas nozares uzņēmumi, kas prezentē visdažādākos skaistumkopšanas produktus un pakalpojumus no 36 valstīm.  Izstādē piedalīsies uzņēmumi no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Zviedrijas, Polijas, Itālijas, Spānijas, Korejas, Indijas, ASV, Krievijas un Vācijas.

Abās halles tiks prezentēti produkti un pakalpojumi un notiks semināri, kas iepazīstinās ar jaunumiem kosmētikā, manikīra veidošanā, sejas un ķermeņa kopšanas procedūrās, galvas ādas un matu diagnostikā, depilācijā, permanentā grima izveidē.  Šajās dienās Ķīpsalā varēs satikt augsti kvalificētus Latvijas un ārvalstu skaistumkopšanas profesionāļus un saņemt tādas konsultācijas un padomus, kas ikdienā ir pieejami retajam.

Viens no izstādes akcentiem – ekokosmētika

Arvien vairāk cilvēku pievēršas veselīgam un ekoloģiskam dzīvesveidam, kas ietver ne tikai uzturu, bet arī ķermeņa kopšanu un kosmētiku. Ekovirziens attīstās – par to liecina arī daudzskaitlīgā ekoloģiskās un bioloģiskās kosmētikas pārstāvniecība izstādē. "Būtiski, ka ne tikai paši uzņēmumi lielu uzmanību pievērš produktu kvalitātei, bet arī apmeklētāji kļūst aizvien prasīgāki un izglītotāki. Kosmētikas un pakalpojumu kvalitāte, izmantotās izejvielas ieņem aizvien lielāku nozīmi patērētāju izvēlē," atzīst K. Čerņavska.

Inovatīva kosmētika vīriešiem

Izstādes dalībnieki nav aizmirsuši arī par vīriešiem, un vairāki sejas, ķermeņa un matu kosmētikas ražotāji prezentēs speciāli vīriešiem radītu kosmētiku. Tostarp izstādē ikviens tiks iepazīstināts ar absolūtu jaunumu Latvijā – Francijā izstrādāta inovatīva kosmētika vīriešiem „Annecy Cosmetics”. Šī kosmētika piedāvā ādas kopšanas līdzekļus, kas satur bioloģiskās vielas un paredzēti gan sporta nodarbībām, gan skaistumkopšanai. Sākotnēji “Annecy Cosmetics” kosmētika tika radīta, lai sportistus un alpīnistus aizsargātu no saules ekstremālos apstākļos. Tagad “Annecy Cosmetics” turpina paplašināt savu piedāvājumu ar bioloģiskajiem dekoratīvās kosmētikas līdzekļiem, masāžas eļļām un jauniem ikdienas ādas kopšanas produktiem.

Krāšņi konkursi – iedvesmas avots ikvienam

Trīs dienu laikā Ķīpsalā risināsies vairāk nekā 45 skaistuma industrijas profesionālie konkursi, kas ir nopietns un izaicinošs pārbaudījums gan jaunajiem talantiem, gan pieredzējušiem meistariem. Apmeklētāji varēs izbaudīt krāšņus un aizraujošus šovus, vērojot konkursu dalībnieku prasmes, izveicību un arī atraktivitāti.

1. novembrī Ķīpsalā notiks Stage make up konkurss un grima mākslas konkurss "Portrets spogulī", kur konkursa dalībniekiem būs jāveido kāda vēsturiska, atpazīstama persona. 1. novembrī norisināsies arī 3. Baltijas nagu modelēšanas konkurss, kurā tiks noskaidroti labākie Baltijas valstu manikīra meistari, kas nākamā gadā martā dosies pārstāvēt savu valsti prestižajā Starptautiskajā nagu modelēšanas čempionātā Diseldorfā (International Nail Championship, DÜSSELDORF), Vācijā.

2. novembrī Rīgā pirmoreiz norisināsies Starptautiskā labdarības čempionāta skropstu pieaudzēšanā „Kolibri Fest” atlases kārta, ko organizē mācību centrs "Irisk University". Sadarbībā ar labdarības fondu "Ziedot" savāktie līdzekļi (dalībnieku dalības maksa) tiks nodoti onkoloģiski slimo bērnu ārstēšanai. Skatītāji varēs vērot gan skropstu pieaudzēšanas procesu, gan arī novērtēt gala rezultātu – koptēlu par tēmu "Vēsturiskais tēls" vai "Gadalaiki", kuru bieži vien rada vesela profesionāļu komanda – vizāžisti, frizieri, stilisti.

Savukārt 3. novembrī notiks Body art konkurss, kur tā dalībniekiem būs jārada tēli, kam iedvesma rasta I. Ziedoņa "Krāsainajās pasakās". 3. novembrī notiks arī asociatīva tēla veidošanas konkurss "Barokālais deserts", kurā konkursa dalībniekiem jārada harmonisks asociatīvais tēls no “matu galiņiem līdz papēžiem”.

Starptautiskā friziermākslas festivāla zvaigznes

Starptautiskais friziermākslas festivāls, kas Ķīpsalā notiek izstādes "Baltic Beauty" laikā, ik gadu pulcē daudzus radošus un ambiciozus frizierus no Latvijas un ārvalstīm, kas vēlas profesionāli pilnveidoties un dalīties savā pieredzē, apgūstot jaunas prasmes meistarklasēs, smeļoties idejas un zināšanas semināros, kā arī apliecināt sevi, piedaloties daudzveidīgajos konkursos. Apmeklētāji ir aicināti sekot līdzi šīm spraigajām sacensībām un paraugdemonstrējumiem, uzzināt visu aktuālāko par frizūrām, griezumiem un krāsām, noķert iedvesmas taureņus!

Starptautiskajā friziermākslas festivālā piedalīsies īpaši viesi gan no Latvijas, gan ārvalstīm. Viena no ievērojamākajām pasaules friziermākslas zvaigznēm un frizūru modes noteicējs Nīderlandē, kompānijas "Farouk Systems USA" mākslinieciskais direktors Patriks Kalle (Patrick Kalle) (vairāk: www.patrickkalle.com) demonstrēs jaunākās frizūru modes tendences. Zīmolu "BES" pārstāvēs starptautiskas klases frizieris stilists Alesandro Peceka (Alessandro Pezzeca) (Itālija). Viņa sirdslieta un kaisle ir vakara frizūras un ģeometriski griezumi. Būs arī viens no vadošajiem Milānas frizieriem stilistiem, kolorītais Alekss de Stefano no Itālijas.

Profesionāliem frizieriem vienmēr saistoša ir "Hairstyling Academy" semināru programma, kas šogad ir ļoti īpaša, jo tajā ir pārstāvētas divas pasaulē pazīstamas frizieru akadēmijas – "PIVOT POINT" un "SASSOON ACADEMY", kas savā meistarklasē demonstrēs jaunākos griezumus, krāsojumus un frizūras, kas pirmoreiz tika prezentētas liekākajā frizieru izstādē "Salon International 2013" Londonā oktobrī. Meistarklasi vadīs akadēmijas top komanda – Daniela Hārvija (Danielle Harvey) – vecākā radošā direktore, Edvards Dārlijs (Edward Darley) – koloristikas radošais direktors, Rebeka O’Braiena (Rebecca O’Brien) – radošā direktore un Metjū Kerols-Grabs (Matthew Caroll-Grubb) – koloristikas radošais direktors. Savukārt griezumu virtuoze Natālija Tunikovska, Krievijas frizieru akadēmijas "Koloristikas un ģeometrijas akadēmija" pārstāve, iepazīstinās ar matu griezumiem un to īpašajiem "knifiņiem", kas ģeometriski koriģē sejas formu un kuriem nav nepieciešama veidošana.

Izstādē varēs satikt arī mūsu pašu labākos meistarus – Latvijas frizieru izlases treneris Bruno Čubis, starptautiskās klases meistari Vera Kuročkina, Irina Ragčenko, Regīna Rihtere, Natālija Rivoņenko starptautiskas klases tiesnese Līga Vizule un daudzi citi. Ievērojamie meistari sniegs gan paraugdemonstrējumus stendos, gan strādās konkursu žūrijā, gan arī dalīsies ar savām zināšanām semināros.

Konferences un semināri

Ķīpsalā notiks dažādi profesionālo aktualitāšu semināri, lai apmeklētāji un skaistumkopšanas industrijas pārstāvji saņemtu pašu jaunāko informāciju par matu, sejas un ķermeņa kopšanu, profesionālo un plaša patēriņa kosmētiku, kā arī darba piederumiem, aprīkojumu un aparatūru kosmētiskajiem kabinetiem, solāriju studijām, frizieru saloniem un SPA centriem.

1. novembrī notiks seminārs par pretnovecošanas, reģeneratīvo un estētisko medicīnu kosmetoloģijā, ko rīko SIA "Smart Pharma". 2. novembrī Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociācijas – CIDESCO sekcijas Latvijā rīko konferenci "Pigmentācijas traucējumi, ārstēšana un citi risinājumu veidi", kurā piedalīsies ārsti un kosmetologi no Latvijas, Krievijas un Spānijas. Savukārt 3. novembrī norisināsies Starptautiskā spa konference Baltijā "Endogēnas un eksogēnas organisma detoksikācijas metodes", kurā vadošie Latvijas un ārvalstu speciālisti no Krievijas, Ukrainas un Lietuvas demonstrēs jaunas un efektīvas masāžas tehnikas metodes un informēs  par organisma detoksikācijas metodēm. Ar pilnu pasākumu un semināru programmu var iepazīties: www.bt1.lv/bb

Projektu "Baltic Beauty 2013" rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 un “Skaistums matu kosmētika” sadarbībā ar Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociāciju – CIDESCO sekciju Latvijā, Latvijas Frizieru un kosmetologu asociāciju, Latvijas Stilistu asociācija, OMC Latvijas komiteju,  Nagu skaistumkopšanas amatu apvienību, Latvijas spa & Wellness federāciju.

Norises vieta:

Starptautiskais izstāžu centrs Ķīpsalā

Darba laiks:

1.–2. novembrī plkst. 11.00–20.00

3. novembrī plkst. 11.00–19.00

Ieejas biļetes:

Pieaugušajiem – Ls 3,50 / 4,98 EUR

Skolēniem, pensionāriem – Ls 2,50 / 3,58 EUR

Bērniem līdz 7 gadu vecumam – ieeja bez maksas!

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.58342385sec.