Izstādes Baltic Beauty 2013 "rozīnītes"

Košāko skaistuma svētku "Baltic Beauty" laikā, kas notiks no 1. līdz 3. novembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, izstādes dalībnieki apmeklētājiem sagādās neskaitāmas kosmētisko produktu un skaistumkopšanas procedūru pirmizrādes, kā arī notiks dažādi konkursi, paraugdemonstrējumi un šovi, kas būs interesanti ikvienam no mums.

Pārvērtību konkurss "Mamma grib, mamma var"

2. novembrī Ķīpsalā norisināsies pārvērtību konkurss "Mamma grib, mamma var", kurā modeļu lomā iejutīsies sešas mīļas daudzbērnu māmiņas, kas ļausies sešām meistaru komandu darbam, un tiks skaisti uzpostas. Konkursa notiks no 11.30–18.00.

Ķermeņa skrubjus prezentēs Latvijas kosmētikas ražotājs STENDERS

Līdzās 36 valstu kosmētikas zīmoliem, apmeklētāji tiks iepazīstināti arī ar pašu jaunāko Latvijā radīto kosmētiku. Tostarp Latvijas kosmētikas zīmols STENDERS prezentēs šī gada jaunumu – divus izcilus SPA ķermeņa skrubjus – Dzintara putojošais skurbi izsmalcināti aromātiskai ķermeņa kopšanas procedūrai un šokolādes-vaniļas krēmveida skurbs, kas īpaši radīts pēc SPA meistaru pieprasījuma dziļai ādas attīrīšanai.

Inovatīva kosmētika vīriešiem

Izstādes dalībnieki nav aizmirsuši arī par vīriešiem, un vairāki sejas, ķermeņa un matu kosmētikas ražotāji prezentēs speciāli vīriešiem radītu kosmētiku. Tostarp izstādē ikviens tiks iepazīstināts ar absolūtu jaunumu Latvijā – Francijā izstrādātu inovatīvu kosmētiku vīriešiem "Annecy Cosmetics". Šī kosmētika piedāvā ādas kopšanas līdzekļus, kas paredzētas gan sporta nodarbībām, gan skaistumkopšanai. Savukārt uzņēmums "Tradehouse" piedāvā ekskluzīvu jaunumu – progresīva amerikāņu zīmola "Woody’s Quality Grooming" matu un ķermeņa kopšanas līdzekļus tikai vīriešiem!

Aicina pagatavot sejas masku

3. novembrī Lietuvas uzņēmums "OGO OGA" savā stendā piedāvās pagatavot sev atsvaidzinošu un dziļi tīrošu sejas masku ar balto mālu un dzērvenēm bez maksas. Atliks vien izvēlēties piemērotu eļļu, visu rūpīgi samaisīt un jau tajā pašā dienā izbaudīt sejas procedūras. "OGO OGA" ir dabiska, ar rokām gatavota kosmētika. To sastāvā ir tikai auksta spieduma nerafinētas eļļas, ēteriskās eļļas, svaigi augļi un ogas,  kā arī ārstniecības augi.

Biezas un garas skropstas – katras sievietes sapnis

Šobrīd popularitātes kalngalā ir zīda skropstu pieaudzēšana. Perfect Silk Lashes tā ir jaunā iespēja uzdāvināt sev biezas un garas skropstas – iedomājieties, jūsu skropstas ir kļuvušas krietni garākas un kuplākas, skatiens noslēpumaināks... Izstādē vairāki uzņēmumi, tostarp SIA "Galateja" un „IRIS'K PROFESSIONAL” (Krievija) prezentēs šo pakalpojumu un preces skropstu pieaudzēšanai.

Iepazīstinās ar vakuumtrenažieri

Izstādes apmeklētāji varēs iepazīties ar vakuumtrenažieri, ko piedāvā studija "Oxy Club". Tas apvieno kustību un vakuumu ar mērķi ļoti īsā laikā samazināt apjomu vienlaicīgi trīs problemātiskajās zonās – vēdera, sēžamvietas un kāju rajonā. Nodarbības ir ļoti efektīvas, jo vakuums un pazemināts spiediens rada būtisku vielmaiņas uzlabošanos, bez smagas fiziskas piepūles. Vakuumterapija kopumā uzlabo ādas stāvokli un ārstē celulītu, aktivizē procesus tauku šūnās, uzlabo limfas kustību un toksīnu izvadīšanu paātrina kaloriju patēriņu, labvēlīgi ietekmē gremošanas sistēmu.

Speciālistu konsultācijas bez maksas un izdevīgi piedāvājumi

Daudzos eksponentu stendos apmeklētājiem būs pieejamas dažādu skaistumkopšanas industrijas speciālistu un arī mediķu bezmaksas konsultācijas, kā arī dažādas skaistumkopšanas procedūras par īpašām cenām. Piemēram, uzņēmums "Losbalt" piedāvā noteikt ādas mitruma daudzumu, kā arī noteikt kaulu blīvumu un veikt kāju vēnu mazspējas riska eksprespārbaudi. Talantīgās Kosmētikas koledžas studentes visas izstādes dienas apmeklētājiem veidos dienas meikapu. Savukārt "CNC Skincare", savlaicīgi piesakoties, piedāvā 50 % atlaidi izstādes laikā veiktajām procedūrām.

Projektu "Baltic Beauty 2013" rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 un "Skaistums matu kosmētika" sadarbībā ar Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociāciju – CIDESCO sekciju Latvijā, Latvijas Frizieru un kosmetologu asociāciju, Latvijas Stilistu asociāciju, OMC Latvijas komiteju, Nagu skaistumkopšanas amatu apvienību, Latvijas SPA & Wellness federāciju.

Norises vieta:

Starptautiskais izstāžu centrs Ķīpsalā

Darba laiks:

1.–2. novembrī plkst. 11.00–20.00

3. novembrī plkst. 11.00–19.00

Ieejas biļetes:

Pieaugušajiem – Ls 3,50 / 4,98 EUR

Skolēniem, pensionāriem – Ls 2,50 / 3,56 EUR

Bērniem līdz 7 gadu vecumam – ieeja bez maksas!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
Latvija 20 EUR
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.69839692sec.