Vies-profesors Lovs Sjevs Thiams: Lai gūtu panākumus darbā un biznesā, nozīmīgs personības zīmols

Oktobra nogalē Biznesa augstskolā Turība viesojās vies-profesors,  Latvijas goda konsula Singapūrā padomnieks un Globālā Vadības foruma priekšsēdētājs Lovs Sjevs Thiams (Low Siew Thiam) no Singapūras un pasniedza lekciju kursu "Brand U" augstskolas Uzņēmējdarbības vadības fakultātes Praktisko studiju studentiem. Lekciju kursā galvenā uzmanība tika veltīta jautājumiem par cilvēka personības zīmola nozīmīgumu karjeras turpmākā attīstībā.

Aizvadīto lekciju kursu komentē vies-profesors un Latvijas goda konsula Singapūrā padomnieks Lovs Sjevs Thiams: „Ikvienam ir nepieciešams savs personības zīmols neatkarīgi no tā, vai plāno būt uzņēmējs vai vēlas iegūt darbu pēc augstskolas absolvēšanas. Kā personības zīmols darbojas ikviena cilvēka un uzņēmuma labā? Cik būtiski savā profesionālajā karjerā attīstīt personības zīmolu? Šie un citi jautājumi bija tie, kuriem pievērsām uzmanību. Lai topošajos uzņēmējos attīstītu viņu personības zīmolu, mācību procesā tika organizētas darba grupas un diskusijas, aplūkoti video piemēri, kā arī veiktas gadījuma analīzes.”

Kā stāsta vies-profesors, šis praktiskais kurss ir balstīts uz mārketinga teoriju un reālu pētījumu rezultātiem mūsdienās, kā arī neirozinātni, tādējādi pierādot apgalvojumu par "Brand U" vērtību reālajā dzīvē. "Iegūtās zināšanas topošajiem uzņēmējiem dos pārliecību izstrādāt biznesa plānus, kas atspoguļo viņu personību un tādējādi uzlabos viņu izredzes uz panākumiem," pārliecināts ir Lovs Sjevs Thiams.

Biznesa augstskolas Turība Attīstības padomes priekšsēdētāja vietnieks Viesturs Bulāns: "Šīs lekcijas tika organizētas ar mērķi jauniešiem parādīt, cik svarīgi ir veidot sevi kā personību. Mūsdienās, kad konkurence gan darba tirgū, gan uzņēmējdarbībā ir samilzusi, ir svarīgi prast sevi padarīt pamanāmu, atpazīstamu un atšķirīgu no citiem tā, lai 30 sekundēs spēj citiem skaidri pateikt, kas Tu esi un ko Tu kā profesionālis vari dot savam darba devējam un sabiedrībai kopumā. Esmu ļoti priecīgs, ka šāda augsta līmeņa eksperts ir gatavs nodot zināšanas un dalīties pieredzē ar topošajiem uzņēmējiem Latvijā. Tagad studenti zina, kā veidot sava zīmola uzstādījumu (brand statement) un kā sevi pasniegt citiem īsi, saprotami un precīzi."

Kā stāsta Praktisko studiju 1. kursa students un lekciju kursa dalībnieks Roberts Krieķis, lekciju kursu "Brand U" vajadzētu ieviest kā obligāto priekšmetu. "Jauniem studentiem, kuri ir tikko no skolas sola nākuši, šāds kurss var atvērt jaunu skatījumu uz biznesu. Kurss pats par sevi bija interesants un izglītojošs. Liela atzinība augstskolai par pieredzes bagātu vies-profesoru piesaistīšanu no citas valsts!"

Lovs Sjevs Thiams darbojas kā uzņēmējdarbības konsultants Singapūrā, specializējies stratēģijas izstrādes konsultāciju un vadības apmācību sniegšanā uzņēmumiem. Viņš ir savas ģimenes uzņēmuma Homestead Pte Ltd valdes priekšsēdētājs un ieņem amatus arī citu uzņēmumu valdēs, t.sk., ir šveiciešiem piederoša uzņēmuma Baur Asia Pte Ltd, kas darbojas visā Dienvidaustrumāzijā, valdes loceklis. Kā biznesa pasniedzējs darbojies prestižās augstākās izglītības iestādēs visā pasaulē, piemēram, The Business School for the World, ESSEC Business School, University of Bradford, Asian Institute of Technology.


 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Latvija
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.515692sec.