Rīgas domes vadība izraudzīsies pilsētas krāšņākās Ziemassvētku egles

Otrdien, 19. novembrī, Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs un priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks kopā ar SIA "Rīgas meži" pārstāvjiem un žurnālistiem dosies uz SIA "Rīgas meži" Tīreļu mežniecību, lai izraudzītos krāšņākās Rīgas Ziemassvētku egles, kas tiks novietotas Vecrīgā. Tā kā nākamais ir ziemas olimpisko spēļu gads, viņiem piebiedrosies Latvijas Hokeja federācijas un hokeja fanu organizāciju pārstāvji.

Pasākums sāksies ap pulksten 12.30, un tā laikā tiks izvēlētas divas Ziemassvētku egles. Viena no tām atradīsies Doma laukumā, bet otra - 11. novembra krastmalā, kur gadu mijā norisināsies tradicionālais Jaunā gada sagaidīšanas pasākums. Pēc egļu izraudzīšanās pie ugunskura paredzētas sarunas ar Rīgas domes vadību.

Tīreļu mežniecības teritorijā, Olaines iecirknī, netālu no Jaunolaines, reiz atradās jaunaudze, kura 1993. gadā nodega. Dažas egles ugunsgrēkā izdzīvoja, un vēlāk tām apkārt atkal tika izveidota jaunaudze, kas tomēr ir krietni zemāka par vecajām eglēm. Tāpēc lielo egļu augšanai nekas nav traucējis, un to vainags izveidojies vienmērīgs, simetrisks un krāšņs. Nu tās var kļūt par Ziemassvētku lielajām eglēm, kas rotās Rīgas laukumus.

Šāds Ziemassvētku egļu izraudzīšanās pasākums Rīgas mežos tradicionāli norisinās katru gadu, un uz to vienmēr tiek pieaicināti viesi. Iepriekšējos gados pasākumā piedalījušās folkloras kopas, jauniešu koris "Kamēr…", Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas pārstāvji un citi. Tā kā nākamais ir ziemas olimpisko spēļu gads, šoreiz pasākumā piedalīsies Latvijas Hokeja federācijas ģenerālsekretārs Māris Baldonieks un Latvijas hokeja fanu organizācija kopā ar "Dinamo Rīga" līdzjutējiem, tostarp atraktīvāko Latvijas hokeja izlases un "Dinamo Rīga" fanu Jurčiku Raganu. Pasākumā apsolījuši piedalīties arī Latvijas izlases hokejisti Jēkabs Rēdlihs un Guntis Galviņš.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52633905sec.