Jau šonedēļ daudz krāsainu skaņu - Andromeda Mega Express Orchestra

Lai gan Andromeda Mega Express Orchestra mūziķi mēdz ielīst garderobes skapīšos, mūzika, ko viņi sacer un spēlē, ir daudz plašāka un to nevar ierobežot!

Laikraksts „Berliner Zeitung” par šo 18 mūziķu sastāvu raksta: „Kopš 2007. gada viņi brīvi improvizē ar indie-folka žanru, baroka mūziku, eksperimentālām elektronikas skaņām, moderno mūziku un arī džezu.” Vēl izdevums raksta, ka šobrīd Andromeda Mega Express Orchestra ir „viskarstākais” bigbends Vācijā! Pati apvienība par sevi saka: „Mēs nākam no dažādiem žanriem un to visu kopā pārvēršam ievērojamā skanējumā”. Arī cits laikraksts, „Hamburger Abendblatt”, atzīst, ka „vienu no spilgtākajiem Vācijas konceptiem pārstāv grupaAndromeda Mega Express Orchestrano Berlīnes”.

Ne velti orķestra mūzika un klātbūtne tiek dēvēta par retrofuturistisku komisko psihadēliju – to apliecina arī grupas nesenā uzstāšanāskomiksu grāmatas „Honky Zombie Tonk-Die blauen Geister von New Orleans” atklāšanā Berlīnē. Apvienība spēlēja savu muzikālo interpretāciju grāmatā ievietotajām ilustrācijām par džezu. Līdzās tam, rakstnieki un ilustratori Sophia Martineck un Henning Wagenbreth ir Andromeda Mega Express Orchestra jaunākā albuma „BUM BUM” vizuālā noformējuma autori.

Neliels ieskats šajā muzikāli vizuālajā sinerģijā.

Nāc arī Tu un klātienē piedzīvo festivāla „Rīgas Ritmi” organizēto krāsaino un neparasto Andromeda Mega Express Orchestra koncertu 28.novembrī, Rīgas Kongresu namā, plkst. 19.00!

Biļetes biļešu servisa kasēs un internetā: bilesuserviss.lv

Vairāk informācijas: rigasritmi.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45907187sec.