LSO kopā ar Latvijas skatuves zvaigznēm piedalīsies labdarības koncertā "Nāc līdzās Ziemassvētkos!"

Labdarības akcijas "Nāc līdzās Ziemassvētkos!" koncertā  (9. decembrī pulksten 19:00 Rīgā, Lielajā Ģildē) Liepājas Simfoniskais orķestris uzstāsies kopā ar populāriem dziedātājiem, kā arī Latvijas Nacionālās operas solistiem un talantīgiem jauniešiem ar īpašām vajadzībām. Koncerta publisko ģenerālmēģinājumu organizatori bez maksas aicina apmeklēt Liepājas Latviešu biedrības namā 6. decembrī pulksten 17:00.

Fonda "Nāc līdzās!" rīkoto 9. decembra koncertu Lielajā Ģildē ierakstīs un svētku laikā translēs Latvijas Pirmā Televīzija un Latvijas Radio 1 (LTV1 – 29. decembrī pulksten 18:15, Latvijas Radio 1 – otrajos Ziemassvētkos pēcpusdienā).

Šī gada labdarības akcijas "Nāc līdzās Ziemassvētkos!" koncerts solās būt īpaši krāšņs, jo kopā ar festivāla "Nāc līdzās!" laureātiem – jauniešiem ar īpašām vajadzībām tajā piedalīsies ne vien Latvijas labākie skatuves mākslinieki, bet pirmo reizi arī Liepājas Simfoniskais orķestris diriģenta Atvara Lakstīgalas vadībā un jauniešu koris "Kamēr..." diriģenta Jāņa Liepiņa vadībā.

Festivālā "Nāc līdzās!", kas Latvijā norisinās nu jau 18.gadu pēc kārtas un ir vecākais festivāls cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, katru gadu žūrijas komisija atlasa pašus labākos 12 jaunos māksliniekus vai grupas, kuriem tiek dota iespēja Ziemassvētkos veidot kopīgu priekšnesumu ar kādu no Latvijas skatuves zvaigznēm.

Visi laureāti koncertā uzstāsies kā līdzvērtīgi skatuves partneri kopīgi dziedātās dziesmās vai dejās. Mākslinieki sirds mīlestības akcijā vēlas būt līdzās un dodot atbalstīt mūsu talantīgos, taču ikdienā nedaudz atšķirīgos jauniešus.

Koncertā populārās Ziemassvētku dziesmās un skaņdarbos no visas pasaules satiksies gan Liepājas Simfoniskais orķestris un koris "Kamēr...", gan Latvijas Nacionālās operas solisti Ilona Bagele, Evita Zālīte, Kristīne Zadovska, Ingus Pētersons un Jānis Apeinis, kā arī dziedātāji Aija Andrejeva, Dons, Goran Gora, Antra Stafecka, Ieva Sutugova, Ieva Akurātere, Nikolajs Puzikovs, Atis Ieviņš un Gvido Linga.

Koncerta ģenerālmēģinājumā Liepājas Latviešu biedrības namā 6.decembrī pulksten 19:00 kopā ar Liepājas Simfonisko orķestri savus priekšnesumus dziedās visi "Nāc līdzās!" laureāti, jauniešu koris "Kamēr..." un solisti Ieva Sutugova, Goran Gora un Nikolajs Puzikovs.

Pirms un pēc koncerta pret ziedojumiem būs iespēja savā īpašumā iegūt iepriekšējo gadu "Nāc līdzās Ziemassvētkos!" audio ierakstus.

Informācijai par Liepājas Simfoniskā orķestra koncertiem un citām aktivitātēm var sekot orķestra mājas lapā www.lso.lv un sociālajos tīklos.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.91958284sec.