Nāc līdzās laureāti ieskandina labdarības akciju "Nāc līdzās Ziemassvētkos"

05.12.2013 pulksten 16.00 viesmīlīgajās viesnīcas Rīdzene telpās fonds Nāc līdzās iepazīstināja ar saviem Ziemassvētku labdarības projektiem, kas ik gadu veltīti talantīgu bērnu un jauniešu ar īpašām vajadzībām atbalstam. Jau par tradīciju kļuvušo svētku koncertu, kurš šogad būs īpaši krāšņs, jo tas pirmo reizi notiks kopā ar lielo simfonisko orķestri, labāko Latvijas kori Kamēr un Latvijā iemīļotiem skatuves māksliniekiem, kurš notiks 9. decembrī Lielajā ģildē, Rīgā, kā arī sirsnīgo labestības kalendāru un bērnu zīmēto labdarības kartiņu projektu.

Fonda Nāc līdzās patronese, eksprezidente Vaira Vīķe – Freiberga kalendāra priekšvārdā raksta: "Labestība ir kā brīnišķīgs zieds, kuru cilvēku mīlestības dārzā mums katram ir izdevība savā sirdī kopt cauru gadu, pat ziemas augstumā un cauru mūžu – jebkurā vecumā. Un šis labestības zieds brīnumainā veidā vienlīdz atalgo gan tā kopēju, gan saņēmēju un jo vairāk tiek dots,  jo vairāk tiek saņemts."

Šobrīd Nāc līdzās laureāti – ar muzikāliem dotumiem apveltīti bērni un jaunieši ar īpašām vajadzībām kopā ar populāriem mūziķiem aktīvi gatavojas Ziemaasvētku labdarības koncertam, kas izskanēs 9. decembrī pulksten 19.00 Lielajā ģildē. Koncertā Nāc līdzās laureāti uzstāsies kopā ar Liepājas simfonisko orķestri, kori Kamēr un Latvijas sirsnīgākajiem skatuves māksliniekiem – LNO solisti Ilonu Bageli, Evitu Zālīti, Kristīni Zadovsku, Jāni Apeini, Ingu Pētersonu, dziedātājiem – Antru Stafecku, Donu, Ievu Akurateri, Nikolaju Puzikovu, Aiju Andrejevu, Goran Goru,, Ati Ieviņu un Ievu Sutugovu. Biļetes nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs un bilesuparadize.lv. Turpat ģildē līdz 14. decembrim  katru vakaru pirms visiem koncertiem notiks īpašs labdarības tirdziņš, kur ikviens varēs iegādāties ar mīlestību tapušas bērnu darinātas dāvanas sev un saviem tuvākajiem. Mirdzēs arī īpašā Nāc līdzās egle, kurai rotājumus darinājuši  Rīgas  nedzirdzīgo  skolas bērni.

Labdarības akcijas ietvaros tika rīkots fotogrāfiju konkurss ar tēmu "labestība". Rezultātā, profesionāliem fotogrāfiem un fonda pārstāvjiem atlasot un izvērtējot iesūtītās fotogrāfijas, tapis sirsnīgs labestības galda kalendārs "Iegriez pasauli ap sevi". Tajā Nāc līdzās! aicina cilvēkus, izmantojot kalendārā ievietotās sejiņas, ik dienu attēlot savu garastāvokli, lai gada beigās redzētu un izvērtētu, kādu emociju piepildīts  bijis gads.

Jau trešo gadu tiek organizēta Ziemassvētku labdarības kartiņu akcija, kas šogad notiek sadarbībā ar tirdzniecības tīklu Narvesen - 28 000 talantīgu bērnu un jauniešu zīmētās kartiņas jau pieejamas 125 Narvesen veikalos visā Latvijā, kur ikviens tās var iegādāties, lai iepriecinātu Ziemassvētkos savus radus un draugus. Atbalstot nodibinājuma Nāc līdzās! projektus, visos Narvesen veikalos izvietotas arī naudas ziedojumu kastītes.

Labdarības akcijas Nāc līdzās Ziemassvētkos! mērķis ir kopt, veidot un stiprināt labdarības tradīcijas Latvijā, veicinot bērnu ar īpašām vajadzībām talantu popularizēšanu un viņu spēju apliecināšanu. Akcijas laikā gūtie ieņēmumi no koncerta biļetēm un labdarības kartiņām tiks izmantoti bērnu talantu tālākai attīstībai.

Papildu informācija: www.naclidzas.lv, www.facebook.com/NacLidzas un www.dragiem.lv/naclidzas.



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.66477394sec.