Rīgas Cirkā sāksies Ziemassvētku cirka programma

Piektdien, 20.decembrī pulksten 18:00 Rīgas Cirkā Ziemassvētku cirka programmas "Lielā Ziemassvētku eglīte" pirmizrāde. Rīgas Cirka svētku izrādē - brīnumainas pārvērtības un daudzveidīga, krāšņa programma. Līdzās Ziemassvētku vecītim, Jautrajam Burvim, Svētku Karalienei un Neaprēķināmam Zaķim, skatītājiem būs iespēja redzēt aizraujošu gigantisko jūras lauvu šovu, graciozos tuksneša kamieļus, zirgus, poniju, kā arī enerģijas pilnos foksterjerus, kas pacelsies Rīgas Cirka kupola augstumos.

"Katru gadu skatītājus vēlamies pārsteigt ar jaunu Ziemassvētku stāstu cirka mākslinieku izpildījumā. Šī gada cirka izrādes pamatā būs brīnumains stāsts par to, kas notiek, kad tieši piecas minūtes pirms Jaunā gada atnākšanas apstājas pats galvenais pulkstenis.  Jaunais Gads var vienkārši neatnākt!.. Tieši tāpēc Jautrais Burvis, Svētku Karaliene, Ziemassvētku Vecītis un Neaprēķināmais Zaķis dosies pasaules ceļojumā, lai atvestu Jauno Gadu uz Rīgu. Un visi programmas mākslinieki viņiem palīdzēs izpildīt šo uzdevumu," pastāstīja Rīgas Cirka direktore un mākslinieciskā vadītāja Lolita Lipinska.

Ziemassvētku programmā būs redzami arī izveicīgi, sarežģītu lēcienu, salto un kūleņu izpildītāji-  akrobāti – Karību Jūras pirātu un Japānas nindzju tēlos, kā arī neparasti spēcīgs vīrs, kurš brīvi cilās dažāda izmēra svara bumbas.

Uz cirka programmas "Lielā Ziemassvētku eglīte" pirmizrādi biļetes iespējams iegādāties ar 25% atlaidi. Lai atlaide tiktu piemērota, Rīgas Cirka biļešu kasē nepieciešams iesniegt atlaižu kuponu, ko iespējams izdrukāt no mājas lapā www.cirks.lv.

Programma "Lielā Ziemassvētku eglīte" Rīgas Cirkā skatāma no 20. decembra līdz 12. janvārim. Precīzs izrāžu grafiks atrodams mājas lapā www.cirks.lv. Biļetes nopērkamas Rīgas Cirka un Biļešu Serviss biļešu kasēs, kā arī www.bilesuserviss.lv.

Par "Rīgas Cirku":

"Rīgas Cirks" ir uzbūvēts 1888.gadā. Idejas autors ir slavenais cirka mākslinieks Alberts Salamonskis. Ēkas arhitekts un savas jomas novators ir Jānis Fridrihs Baumanis, kas cirka ēkas karkasa konstrukcijā izmantojis dzelzceļa sliedes. Kopš 1986.gada ar Rīgas izpildkomitejas lēmumu "Rīgas Cirks" ir atzīts par "Vietējas nozīmes arhitektūras pieminekli". 2003.gada 11.novembrī ar Kultūras ministrijas rīkojumu Rīgas Cirka ēka tika atzīta kā "Valsts nozīmes Arhitektūras piemineklis".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.653579sec.