Sākas dalībnieku pārreģistrācija akcijai "Gaismas ceļš – Grāmatu draugu ķēde"

Jau pēc desmit dienām, 18.janvārī, notiks viens no centrālajiem Rīgas kā Eiropas kultūras galvaspilsētas atklāšanas notikumiem, akcija „Gaismas ceļš – Grāmatu draugu ķēde”, kad no rokas rokā tiks nodotas grāmatas no Latvijas Nacionālās bibliotēkas vecās ēkas uz jauno mūsdienīgo celtni Daugavas otrā krastā – Gaismas pili. Tādēļ, lai veiksmīgi un organizēti noritētu akcija, ir uzsākta dalībnieku pārreģistrācija. Akcija sāksies pl.12:00.

Ikvienu, kurš līdz šim ir pieteicies akcijai „Gaismas ceļš – Grāmatu draugu ķēde”, lūdzam apstiprināt savu dalību pa tālruni 67037969 vai mobilo tālruni 29357445 vai e-pastu [email protected], lai precizētu ierašanās laiku un vietu.

Katram no astoņiem posmiem būs noteiktas pulcēšanās vietas, kurā katrs dalībnieks saņems dalībnieka atšķirības zīmi un, sekojot koordinatoru norādēm, ieņems vietu Grāmatu draugu ķēdē.

Tie, kas šobrīd vēlas reģistrēties, lūdzam nosūtīt pieteikumu uz e-pastu [email protected], kurā jānorāda savs vārds, uzvārds, tālruņa numurs. 

Reģistrēties akcijai var līdz 16.janvārim. Apstiprinot vai piesakot savu dalību akcijā, organizatori konkretizēs katra dalībnieka pulcēšanās vietu.

Lai Eiropas kultūras galvaspilsētas atklāšanas nedēļas pasākumu laikā rīdzinieki un pilsētas viesi pēc iespējas mazāk izjustu sabiedriskā transporta kustību izmaiņas, ir precizēti daži no akcijas maršruta posmiem. Tie ir: 1.posms – Vērmanes dārzs; 2.posms – Merķeļa iela; 3.posms – Brīvības bulvāris; 4.posms – Kaļķu iela; 5.posms – Kaļķu iela/Kungu iela; 6.posms – 11.novembra krastmala; 7.posms – Akmens tilts; 8.posms – Akmens tilts pie Gaismas pils.

Eiropas kultūras galvaspilsētas programmu organizē Nodibinājums Rīga 2014 sadarbībā ar valsts, pašvaldības un nevalstiskajām kultūras organizācijām, radošajām apvienībām. Programmu finansē Rīgas dome, Kultūras ministrija un Eiropas Komisija. Rīga 2014 programmas partneris ir Lattelecom, kas arī nodrošina tehnoloģisko atbalstu.


 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.81437707sec.