Grāmatu draugu ķēdes dalībniekus iemūžinās fotogrāfijās

18. janvārī tūkstošiem Rīgas iedzīvotāju un viesu vienosies unikālā notikumā - akcijā „Gaismas ceļš – Grāmatu draugu ķēde”, kad no rokas rokā tiks nodotas grāmatas no Latvijas Nacionālās bibliotēkas vecās ēkas uz jauno mūsdienīgo celtni Daugavas otrā krastā – Gaismas pili. Rīga 2014 atbalstītājs Lattelecom pasākuma ietvaros nodrošinās dalībnieku fotografēšanu, lai pēc tam ar bildēm varētu dalīties sociālajos tīklos.

Lai šis notikums paliktu atmiņā un ikviens varētu dalīties pieredzētajā ar ģimeni un draugiem, Lattelecom īstenos īpašu aktivitāti – Grāmatu draugu ķēdes dalībnieku fotografēšanu. Deviņu fotogrāfu komanda iemūžinās ķēdes dalībniekus deviņos posmos visu Grāmatu draugu ķēdes darbības laiku.

Pēc tam fotogrāfijas tiks ievietotas interneta mājas lapā www.gramatukede.lv.  Sākot no 20. janvāra, grāmatu ķēdes dalībnieki savas fotogrāfijas varēs atrast šajā mājas lapā, lejupielādēt un dalīties ar tām sociālajos tīklos. Grāmatu ķēdes dalībnieki akcijas laikā saņems kartiņas ar domēna vārdu, kur pēc tam meklēt savu fotogrāfiju.

Kā uzsver Lattelecom komercdirektore Kerli Gabriloviča: „Lattelecom kā tehnoloģiju uzņēmums var palīdzēt kultūras notikumus padarīt pieejamus plašai sabiedrībai. Rīga 2014 atklāšanas pasākuma Grāmatu draugu ķēde piedāvā ikvienam kļūt par unikāla notikuma līdzdalībnieku, pie tam iemūžinot šos mirkļus savos virtuālajos fotoalbumos.”

Tāpat arī Rīga 2014 partneris Lattelecom būs plaši pārstāvēts Grāmatu draugu ķēdes posmā Vērmanes dārzā. Kopumā uzņēmumu pārstāvēs vairāk nekā 150 darbinieki ar savām ģimenēm. Pie Lattelecom telts ikviens ķēdes dalībnieks varēs pacienāties ar siltu tēju, kā arī bezmaksas lietot WiFi ar tīkla nosaukumu Lattelecom – free.

Rīga 2014 informatīvais partneris ir Uzziņu dienests 1188, kura mājas lapā izveidota interaktīva karte (www.1188.lv/karte/riga2014) ar visiem Rīga 2014 atklāšanas programmas pasākumiem, tajā skaitā Grāmatu draugu ķēdes pulcēšanās punktiem un Ziemassvētku egļu ceļa objektiem, kas vēl apskatāmi līdz 19. janvārim. Tāpat Uzziņu dienesta 1188 mājas lapā arī pieejama interaktīvā karte ar „Staro Rīga” speciālizlaiduma objektiem pilsētvidē (www.1188.lv/karte/riga2014-staroriga/).


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.445086sec.