Rīgā 30.janvārī notiks brīvdabas karnevāls uz ledus

Lai turpinātu senču aizsāktās maskošanās tradīcijas un suminātu sniega ienākšanu pilsētā, LIDO Atpūtas centrā notiks brīvdabas karnevāls uz ledus. Maskošanās laikā turpat darbosies arī masku darbnīca, kur ikviens to varēs pats izveidot bez maksas, lai dotos pašgatavotajā maskā slidot.

"Ierasti maskošanās laiks latviešu gadskārtā iezīmē laiku no rudens līdz pat pavasarim – no Mārtiņiem līdz Meteņiem. Maskošanās mūsu senčiem bija svarīga, jo gan veicināja dzīvības spēku, gan atvairīja ļaunumu. Šis tumšais laiks senčiem bija svinēšanas periods tad, kad lielie darbi bijuši padarīti un brīvais laiks izklaidei un priecīgai kopā būšanai bijis vairāk. Turpinot mūsu senču tradīcijas, esam nolēmuši aicināt ne tikai katram izveidot savu masku, ko bez maksas ikviens var izdarīt pie mums, bet arī aicinām kopīgi piedalīties pirmajā brīvdabas karnevālā, kas šoreiz notiks ar slidām kājās uz ledus," stāsta AS LIDO valdes priekšsēdētāja Rita Auziņa.

Sagaidot karnevāla dalībniekus, ceturtdien, 30. janvārī, no pulksten. 18.00 līdz pulksten. 22.00 LIDO Atpūtas centrā Krasta ielā norisināsies maskošanās pasākums "Karnevāls uz ledus". Vakara gaitā ne vien būs iespēja slidot kopā ar citiem masku balles dalībniekiem LIDO Slidotavā DJ Vilciņa enerģiskās mūzikas pavadībā, bet arī vērot karstu ugunspūtēju šovu. Īpaši bērniem ir paredzēta LIDO pasaku tēlu deju šovprogramma.

Masku bez maksas būs iespējams izveidot LIDO Suvenīru namiņā 30.janvārī no pulksten 12.00 līdz pulksten 21.00, izmantojot pieejamos elementus. LIDO Slidotava Krasta ielā 76, Rīgā ir atvērta darba dienās no pulksten 11.00 līdz pulksten 22.00, bet nedēļas nogalēs no pulksten 10.00 līdz pulksten 23.00.

Uzņēmums LIDO dibināts 1987. gadā un specializējas sabiedriskās ēdināšanas uzņēmuma tīkla izveidē un apkalpošanā. Uzņēmums pirmais Latvijā ieviesa atklātās virtuves koncepciju pārskatāmai ēdienu gatavošanai, kā arī izstrādāja LIDO raksturīgo interjeru un mēbeļu dizainu. AS LIDO struktūrā ietilpst Rīgā strādājoši astoņi bistro (LIDO Alus sēta, LIDO Dzirnavas, LIDO Vērmanītis, LIDO Ģertrūde, LIDO Krievu sēta, LIDO Spice, LIDO Lidosta un LIDO Atpūtas centrs Krasta ielā un tā restorāns), LIDO bistro Tallinā, gaļas un kulinārijas ražošanas bāze, alus darītava, konditoreja un veikals Rīgā. Uzņēmums nodarbina vairāk nekā 850 darbiniekus. Plašāk: www.lido.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45606685sec.