Mouzenidis Travel Balttour laikā prezentēs vasaras sezonas ceļojumus un tiešos reisus uz Korfu

Jau nākamās nedēļas nogalē norisināsies tūrisma izstāde - gadatirgus Balttour 2014, kas apmeklētājus un dalībniekus pulcēs no 7. līdz 9. februārim. Ko Balttour 2014 laikā prezentēs grieķu tūrisma operators Mouzenidis Travel, jautājām operatora ceļojumu konsultantei Ingai Kovaļonokai.

"Izstādes laikā prezentēsim vasaras sezonas ceļojumus. Sākot ar 29. maiju divas reizes nedēļā, pirmdienās un ceturtdienās, mūsu klientiem būs iespēja nokļūt uz saulainas Grieķijas kūrortu Salonikiem. Jāpiebilst, ka lidojumus nodrošinās aviokompānija Ellinair. Tiks prezentēts arī vasaras sezonas jaunums, kas ir tiešie reisi uz Korfu salu, ko veiks aviokompānija Astra Airlines," informē Inga Kovaļonoka.

"Izstādes laikā darbosies agrās rezervēšanas atlaides, kas nozīmē, ka apmeklētāji varēs saņem līdz pat 35 procentu lielu atlaidi ceļojumiem. Gluži kā pirms gada, arī šogad katra ceļojuma paketē ietilpst dāvana no Mouzenidis Travel - garantija pret neizbraukšanu. Dāvana dod iespēju klientam atteikties no ceļojuma pat īsu brīdi pirms izlidošanas, ja ir noticis kāds neparedzēts gadījums, piemēram, veselības problēmas. Klientiem piedāvāsim arī bezmaksas transfēru no Tallinas, Viļņas un Daugavpils uz Rīgas lidostu."

Informācijai. Mouzenidis Travel Balttour laikā pārstāvēs ne tikai Rīgas biroja kolektīvs, bet arī Grieķijas biroja pārstāvji - komercdirektors Boris Fulovs un Korfu salas biroja direktors Odysseas Karatsidis.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.mouzenidis.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 18.04.2024 Jaunmoku pils aicina uz Putnu dienu Tukuma TIC
Jaunmoku pils aicina skolēnus uz ikgadējo Putnu dienu 18.aprīlī. No pulksten 10:00 dabas izzinātājiem būs iespēja vērot putnus pils parkā, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
6 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48596287sec.