Kūrortpilsēta Balttour izstādē reklamēs veselības uzlabošanas iespējas Jūrmalā

Jūrmalas Tūrisma informācijas centrs, kūrorta rehabilitācijas centrs "Jaunķemeri", kūrortviesnīca "Hotel Pegasa pils", viesnīca "Semerah Lielupe" un Jūrmalas slimnīca piedalīsies starptautiskajā tūrisma izstādē "Balttour 2014", kas 7.–9. februārī notiks Rīgā, Ķīpsalas izstāžu hallēs.

Starptautiskā tūrisma izstāde un gadatirgus "Balttour" ir vērienīgākais notikums tūrisma nozarē Baltijā. Pēc izstādes rīkotāju datiem vairāk nekā 450 stendos savu piedāvājumu prezentēs ap 700 tūrisma uzņēmumu no gandrīz 40 pasaules valstīm, trīs dienu laikā izstādi apmeklēs aptuveni 30 000 interesentu.

Jūrmalas piedāvājums būs pārstāvēs Latvijas hallē "Apceļo Latviju" 36 m² lielā stendā (stenda Nr. B7), kur interesenti varēs iegūt informāciju par jauniem piedāvājumiem kūrortpilsētā, iespējām uzlabot savu veselību rehabilitācijas centros un kūrortviesnīcās, Jūrmalas slimnīcas pakalpojumu plašo piedāvājumu, par izklaides un atpūtas iespējām, plānotajiem pasākumiem Dzintaru koncertzālē, pilsētas muzejos un Ķemeru nacionālajā parkā.

Izstādes apmeklētāji varēs saņemt jauno Jūrmalas tūrisma brošūru, kas būs pieejama desmit valodās – latviešu, krievu, angļu un citās. Interesenti varēs iegādāties īpašos piedāvājumus veselības uzlabošanas kūrēm, spa brīvdienām, tāpat izstādes laikā būs iespēja izmēģināt bezmaksas masāžas, kā arī saņemt fizioterapeita un ārsta speciālista sniegtu veselības stāvokļa novērtējumu un rekomendācijas.

Piektdien, 7. februārī, no pulksten 15.00 līdz 19.00 Jūrmalas stendā interesenti varēs saņemt kūrorta un rehabilitācijas centra "Jaunķemeri" fizioterapeita konsultācijas, sestdien, 8. februārī, no pulksten 11.00 līdz 14.00 kūrorta rehabilitācijas centra "Jaunķemeri" speciālisti piedāvās ajūrvēdisko galvas vai roku masāžu, no pulksten 12.00 līdz 15.00 Jūrmalas slimnīcas ārsti speciālisti konsultēs liekā svara samazināšanā, bet svētdien, 9. februārī, no pulksten 10.00 līdz 14.00 kūrorta un rehabilitācijas centrs "Jaunķemeri" piedāvās fizioterapeita konsultācijas un no pulksten 12.00 līdz 15.00 Jūrmalas slimnīcas ārsti konsultēs liekā svara samazināšanā.

Jūrmalas kūrortpilsēta starptautiskajā izstādē "Balttour" tiks plaši pārstāvēta, – ar atsevišķiem stendiem piedalīsies arī kūrortviesnīca "Hotel Jūrmala Spa", kas piedāvās īpašas cenas nakšņošanai, atlaides spa procedūrām un uz kabarē šovu, un sanatorijas "Jantarnij Bereg" un "Belorusija" ar veselības atjaunošanas piedāvājumu par īpašām cenām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46601105sec.