ES māja februārī aicina bērnus apmeklēt radošo darbnīcu

ES māja februārī aicina bērnus apmeklēt radošo darbnīcu "Cimdudukša un Zeķuzaķa neparastais ceļojums".

ES māja sadarbībā ar Latvijas Platforma attīstības sadarbībai (LAPAS) biedru organizāciju Humana People to People in Latvia aicina bērnus un viņu vecākus uz radošo darbnīcu "Cimdudukša un Zeķuzaķa neparastais ceļojums". Pasākums notiks sestdien, 15.februārī, pulksten 11:00 ES mājā, Aspazijas bulvārī 28.

Radošā darbnīca veidota, balstoties uz vides izglītības materiālu ar tādu pašu nosaukumu - "Cimdudukša un Zeķuzaķa neparastais ceļojums", kurā apkopotas dažādas idejas, kā izveidot rotaļlietas no lietām, kuras mēs katrs varam atrast savās mājās, bet vairs ikdienā neizmantojam.

Radošās darbnīcas laikā bērni tiks iepazīstināti ar vides izglītības materiālā "Cimdudukša un Zeķuzaķa neparastais ceļojums" apkopotajām gudrībām, aicinot ikvienu padomāt, kāpēc mums ir jādomā par vides saudzēšanu un kā mēs to varam darīt interesanti un praktiski, piemēram, pārveidojot mājās atrodamās un vairāk nevajadzīgās lietas. Pēc tam bērniem būs iespēja izgatavot pašiem savas rotaļlietas, lai noslēgumā kopīgi izveidotu skaistu leļļu teātra izrādi.

Pasākuma mērķauditorija – bērni vecumā no 8 – 10 gadiem; ilgums – aptuveni 2 stundas.

Humana People to People in Latvia ir nevalstiskā organizācija, kas dibināta 2006.gadā.Organizācijas mērķis ir veicināt sabiedrības izpratni par attīstības jautājumiem, aicinot ikvienu indivīdu apzināties savu lomu mūsdienu pasaulē un uzņemties aktīvu un atbildīgu rīcību tās veidošanā.

Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc aicinām interesentus pieteikties jau iepriekš, rakstot uz e-pasta adresi [email protected] vai zvanot pa tālruni 67085445.

Atgādinām, ka visi pasākumi ES mājā ir bezmaksas!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 26.04.2024 TALKA | Vīna darītavas "ABAVAS" teritorijā Tukuma TIC
Abavas vīna darītava aicina uz pavasara talku pie sevis Tukuma pusē 26.aprīlī no pulksten 9:00. Būs kopīga apkārtnes, ābeļdārza sakopšana, sidra | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.82996607sec.