Remiro Travel piedāvā īpašas cenas ceļojumiem Balttour izstādes laikā

Kā jau vairākas citas tūrisma kompānijas, arī Remiro Travel Balttour izstādes laikā piedāvā īpašas cenas vairākiem ceļojumiem. Atlaides sasniedz pat 100 EUR/personai un ir spēkā piesakoties līdz 15.02.2014.

Īpašo ceļojumu klāstā ir:

-    Gleznā Mazūrija un viduslaiki RYN pilī 15.-16.03. ar 14 EUR atlaidi! Ietērpsimies viduslaiku tērpos un skatīsim bruņinieku cīņas, vakariņosim 5* RYN pils gotiskajos pagrabos un ļausimies atpūtai baseinu un saunu kompleksā!

-    Ceriņu un rododenru mākoņi 24.05. ar 4 EUR atlaidi! Ceriņu laiks Kalsnavas aborētumā, Mārcienas un Biksēres muižas, mājas vīna degustācija vai aitu vilnas izstrādājumu iepazīšana.

-    Ziemeļpolijas valdzinājums Līgo svētkos 22.-25.06. ar 36 EUR atlaidi! Apmeklēsim lielāko vācu krustnešu pili Eiropā- Malbrokas pili. Līgo vakaru svinēsim kašubas novadā. Kašubu zemē vietējie runā ļoti dīvainā poļu valodā, dzer paniņas, šņauc tabaku un ar cieņu valkā tautastērpus, kā arī izbaudīsiet kašubu saunu!

-     "Īstā Ukraina"- Ļvova un Aizkarpati 30.04.- 05.05 un 07.07.-12.07. ar 51 EUR atlaidi! Karpatu kalnu valdzinošās ainavas, Šipotas ūdenskritums, termālie baseini, labāko Aizkarpatu vīnu degustācija un īpašu minerālūdeņu baudīšana. Izcilie vēstures pieminekļi- Užgorodas, Mukačevas un Šenbornas pilis un daiļas koka baznīcas. Tas viss Jūs sagaida šajā ceļojumā!

-    Itālijas dienvidu pērles 1.-8.10. ar 51 EUR atlaidi!  Dzīvošana nedēļas garumā romantiskajā Sorrento- viesnīcā no kuras paveras fantastisks skats uz Vidusjūru. Programmā paredzētas ekskursijas uz neaprakstāmo Amafli piekrasti, apjūsmoto Kapri salu, senajām Pompejām un  Vezuva vulkānu.

-    Moldovas, Transilvānijas un Ungārijas vīna ceļi zelta atvasarā 25.10.-01.11. ar 100 EUR atlaidi! Kukurūzas lauki, traktori un nedaudz piemirsti lauku skati... vīnu degustācijas un vietējie ēdieni, klosteri, senas baznīcas, kalni un alas, kā arī tipiskas Moldāvu zemnieku saimniecības apmeklējums.

-    Austrumu burvība Turcijas, Grieķijas + Itālijas kruīzā 11.-22.11. ar 40 EUR atlaidi! Pirmo nakti nakšņosim Romas piepilsētā Ostijā- romiešu rivjērā! Tālāk dosimies kruīzā uz Katakolonu (iepēja apmeklēt Olimpiju) un Pireju Grieķijā, Izmiru un Stambulu, Turcijā. Stambulā pavadīsim arī nakti- iespēja izbaudīt īstenu "Turku nakti"! Atpakaļceļā piestāstim arī Neapolē. Kruīzs nodrošina ceļotājus ar dažādām izklaides iespējām un 24h ēdināšanu!

-    Brīnišķīgi skaistā un mežonīgā Dienvidāfrika 6.-19.decembris ar 100 EUR atlaidi!
Nakšņosim 6 naktis Keptaunā Ritz viesnīcā, no kuras paveras brīnumskaists skats uz pilsētu, okeāna piekrasti, lauvas galvas kalnu... dosimies safari braucienā, ciemosimies savvaļas rančo, strausu fermā, pērtiņu zemē un degustēsim izslavētos Dienvidāfrikas vīnus! Iespaidus, ko gūsiet šajā ceļojumā nav iespējams aprakstīt!

Ieskaties: www.remirotravel.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.14706898sec.