Ventspils pārsteigs ar virtuālām spēlēm un zvaigžņu šovu

Ventspilnieki ir sagatavojuši jaukus pārsteigumus izstādes "Balttour 2014" apmeklētajiem un aicina tos baudīt Kurzemes stendā no 7. līdz 9. februārim Rīgā, izstāžu hallē Ķīpsalā. 

Apmeklētājiem tiks prezentētas četras jaunas virtuālās spēles - "Ceļo pa Ventspili!",  "Mazbānītis" , "Ventspils dārgumi" un "Atklāj Ventspili!". Ar spēļu palīdzību varēs labāk iepazīt Ventspili un pelnīt Ventspils naudu – ventus, par kuriem iespējams saņemt atlaides vairāk kā sešdesmit tūrisma objektos, naktsmītnēs un kafejnīcās. Spēlētāji, atkarībā no spēles ilguma un izspēlēto līmeņu skaita, var nopelnīt no 50 – 500 ventiem.

Spēles tapušas sadarbībā ar SIA "Kurzemes Democentrs", kas izstrādājis arī Ventu bankas e- pastu apziņošanas sistēmu, ar kuras palīdzību klienti uzzina par Ventspils jaunumiem. Virtuālās vēstniecības mājas lapā www.visitventspils.com šobrīd reģistrējušies gandrīz miljons cilvēku visā pasaulē un, veicot piedāvātos uzdevumus, nopelnījuši ap 32 miljoniem ventu. 28% vēstniecības klientu ir no Latvijas, bet pārējie 72% no citām valstīm.

Jaunrades nama observatorijas un planetārija lektori ar teleskopa palīdzību parādīs planētu "Ventspils", bet Piedzīvojumu parks piedāvās mazajiem apmeklētājiem izvizināties ar bērnu autoskolas mašīnu un pastāstīs par jaunumiem Kaķa takā.

Jaunrades namā ir ne tikai Baltijā modernākais un Latvijā lielākais digitālais planetārija un  ar modernu teleskopu aprīkota observatorija, bet tā lektori piedāvā arī piecus pašu veidotus unikālus šovus: "Ceļojums pa Saules sistēmu", "Mēness ekspedīcijas", "Zvaigznāji", "Debesis šonakt" un "Gadalaiki", kā arī tiek veidoti šovi "Planētu pavadoņi" un "Marss".

Ventspils muzejs izstādes apmeklētājiem piedāvās iejusties Livonijas ordeņa pils, Piejūras brīvdabas muzeja un Amatu mājas vidē un apmeklētājus ietērps gan viduslaiku tērpos, gan bruņās, kā arī zvejnieka vai Mazbānīša konduktora tēlā.

Tas parādīs gaisotni kāda valdīs Piejūras Brīvdabas muzejā rudens pusē, oktobrī, kad te pulcēsies 24.Starptautiskā šaursliežu dzelzceļa muzeju salidojuma dalībnieki. Salidojuma ietvaros paredzēta interesanta programma ar dažādām ekskursijām, kas ļaus iepazīt Latvijas un Ventspils vēsturi un industriāli tehnisko mantojumu.

Ventspils stenda apmeklētāji varēs saņemt arī Ventspils bukletu un karti, kuros atspoguļota informācija par velomaršrutiem, plašām aktīvās un kultūras atpūtas iespējām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50338483sec.