Viesnīca Dinaburg bija vienīgā Daugavpils naktsmītne, kas bija pārstāvēta Balttour 2014

No 7. līdz 9. februārim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā norisinājās 21. Starptautiskā tūrisma izstāde – gadatirgus "Balttour 2014". Starp vairāk nekā 300 izstādes dalībniekiem, ar krāšņu stendu bija pārstāvēts arī Latvijas viesnīcu tīkls "Good Stay hotels & restaurants", kas ir 3-4 zvaigžņu viesnīcu operators četrās Latvijas pilsētās: "Eiropa" (Jūrmala), "Segevold" (Sigulda), "Jūrnieks" (Rīga), "Dinaburg" (Daugavpils).

 "Good Stay hotels & restaurants" prezentēja ne tikai savu naktsmītņu pakalpojumus, bet arī informēja par atpūtas un izklaides veidiem dotajās Latvijas pilsētās, korporatīvo pasākumu un semināru organizācijas iespējām.

Viesnīca "Dinaburg" bija vienīgā Daugavpils naktsmītne, kas bija pārstāvēta "Balttour 2014" ar savu stendu un prezentēja sekojošos piedāvājumus, kas aicināja apmeklētājus braukt uz Daugavpili:

"Uz Daugavpili – pēc Latgales keramikas", kas iekļauj nakšņošanu viesnīcā "Dinaburg" un Daugavpils Māla mākslas centra apmeklējumu.

"Uz Daugavpili – pēc delikatesēm", piedāvājums iekļauj nakšņošanu viesnīcā "Dinaburg", Bebrenes apmeklējumu, kur ir iespēja degustēt bebra gaļu, ekskursiju uz maizes muzeju un "Lelo muļķu" ciema apmeklējumu, kas ir pazīstams ar savu bišu fermu.

"Uz Daugavpili – šaut un vērot padomju armijas tankus" – šis piedāvājums ir domāts tiem, kas vēlētos atgrieztos atmiņās un apciemot Daugavpili, kā arī apmeklēt II pasaules kara un vēlāko laiku kara tehnikas muzeju un Daugavpils skrošu rūpnīcu, kas ir vienīgā tūristiem atvērta rūpnīca Baltijā, kur tiek ražota munīcija.

"Uz Daugavpili – zirga gadā – jāt ar zirgu", kas iekļauj izmitināšanu viesnīcā "Dinaburg" ar iespēju apmeklēt tās atpūtas kompleksu un izcilu atpūtu Daugavpils zirgu sētā "Klajumi".

"Uz Daugavpili – pēc skaistuma un elegances. Skaistuma svētki Daugavpilī". Piedāvājums ir orientēts uz tiem, kas seko modes tendencēm un vēlas uzzināt ko jaunu, marta vidū Daugavpilī jau trešo reizi notiks "Daugavpils Beauty" izstāde.

Kā arī Romantiskais piedāvājums, kas šomēnes ir aktuāli, un iekļauj ar ziedlapiņām izdekorēto numuru, kur tiks pasniegts atvēsināts dzirkstošais vīns un augļu plate, romantiskās vakariņas un atpūtas kompleksa apmeklējums, brokastis numurā un vēlā izbraukšana, kas padarīs atpūtu patiesi neaizmirstamu.

"Balttour 2014" laikā Daugavpils reģions bija ļoti pieprasīts, plašu informāciju par reģionu apmeklētāji varēja iegūt vēršoties pie Latgales stenda. Pie viesnīcas "Dinaburg" stenda apmeklētājiem bija lieliska iespēja uzzināt par viesnīcas īpašajiem piedāvājumiem, kā arī citām apmēklētājus interesējošām lietām - kā Daugavpils cietokšņa iespējas un Marka Rotko Mākslas centra aktuālas izstādes.

 "Balttour 2014" ir tradicionāls pasākums, kur satiekas tūrisma nozares profesionāļi un tas pamatoti tiek uzskatīts par svarīgāko gada notikumu Latvijas tūrisma nozarē.

Pēc dalībnieku un apmeklētāju viedokļa, "Balttour 2014" katru gadu paver aizvien jaunas iespējas tūrisma nozares profesionāļiem jaunu kontaktu dibināšanā, pieredzes apmaiņā un starptautiskās sadarbības veicināšanā.

 

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
Latvija 20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70399904sec.