Sestdien Esplanādē notiks ziemošanās kopā ar Rīgas Bebru

Sestdien, 15. februārī, Rīga 2014 programmas ietvaros Esplanādē notiks festivāls "Rīgas Ziemošanās 2014". Jau no pulksten 17:00 uz "Rīgas Ziemošanās" skatuves uzstāsies grupas „"Carnival Youth", "Oranžās brīvdienas", "Gapoljēri", "Pulsa efekts", kā arī Goran Gora. Koncertprogrammas noslēgumā uzstāsies grupa "Bermudu divstūris". Pasākums bez maksas.

Pasākumā apmeklētājiem Esplanādē būs iespēja piedalīties dažādās aktivitātēs, kas balstītas uz rakstnieka Sergeja Timofejeva un mākslinieka Reiņa Pētersona neparastajiem "Rīgas stāstiem" par Rīgas kanāla Bebru, Melno kaķi, Lielo Kristapu, Pētergaili un Skursteņslauķiem. Tāpat varēs ieteikt jaunus Rīgas simbolus nākamajiem "Rīgas stāstiem".

Tāpat Rīgas Ziemošanās laikā ikviens apmeklētājs kopā ar Rīgas Bebru varēs piedalīties bebra dejā, dziedāt kaķu korī, cept skursteņslauķu zefīru, skaitīt zvaigznes, zīmēt ar ogli vai uzņemt savu bebringa foto.

Ikviens interesents ar "Rīgas stāstiem", kuros apkopoti pirmie stāsti par Rīgas simboliem un viņu piedzīvojumiem, var iepazīties 13. februāra laikrakstā DIENA vai kultūras portālā www.riga2014.org.

Rīgas Ziemošanās dos iespēju ikvienam gan mākslas darbnīcās, gan prāta spēlēs satikties un iedraudzēties ar Rīgas simboliem, kuri, kā izrādās, tik daudz jauna, nezināma un aizraujoša var mums pavēstīt par Rīgu.

Rīgas Ziemošanās ir Eiropas kultūras galvaspilsētas tematiskās līnijas „Rīgas karnevāls” notikums, kas bagātina Rīgas kultūras norises ziemas periodā. Eiropas kultūras galvaspilsētas programmu organizē Nodibinājums Rīga 2014 sadarbībā ar valsts, pašvaldības un nevalstiskajām kultūras organizācijām, radošajām apvienībām. Programmu finansē Rīgas dome, Kultūras ministrija un Eiropas Komisija. Rīga 2014 programmas partneris ir Lattelecom, kas arī nodrošina tehnoloģisko atbalstu.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.riga2014.org


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 26.04.2024 TALKA | Vīna darītavas "ABAVAS" teritorijā Tukuma TIC
Abavas vīna darītava aicina uz pavasara talku pie sevis Tukuma pusē 26.aprīlī no pulksten 9:00. Būs kopīga apkārtnes, ābeļdārza sakopšana, sidra | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.94697618sec.